Mejsevej 9

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1442
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 130 m2
  • Grundareal: 972 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1972
  • Ombygget: 1993
  • Energimærke: C

Beskrivelse

I et hyggeligt villakvarter i Balling ligger denne velholdte etplansvilla og venter på jer. Om I er den etablerede børnefamilie eller det unge par på udkig efter jeres fremtidige hjem, så er det værd at tage et kig på Mejsevej 9.

Her finder I en klassisk villa opført i gule mursten, og den fremstår meget velholdt og lige til at flytte ind i.

Der er 130 m2 til rådighed plus en skøn udestue på 27 m2, og hver og en er særdeles veludnyttede. Der er tre fine værelser, hvor I alle kan indrette jer godt. I samme afdeling som værelserne finder I husets badeværelse, der har bruseniche. Der er også et fint gæstetoilet og et godt bryggers, der samtidig fungerer som baggang. Det flotte lyse og funktionelle køkken skaber optimale arbejdsforhold, når aftensmaden skal laves. Der er masser af anvendelig skabsplads, og den megen bordplads gør det oplagt at tage børnene med i køkkenet. Den store vinkelstue gemmer på mange forskellige indretningsmuligheder, og der fx plads til både at lave en super hyggelig opholdsstue, tv stue samt spisestue. Herfra kan I åbne op til en dejlig udestue, hvilket giver mulighed for at nyde en afslappende stemning året rundt. Udestuen åbner op mod en solrig terrasse og en frodig, velholdt have, hvor I virkelig kan nyde den danske sommer i skønne omgivelser. Der er masser af træer, buske og bede, hvilket alt sammen skaber mange dejlige oaser at opholde sig i. Til ejendommen hører også en carport og et stort udhus. 

Mejsevej ligger dejligt centralt i Balling, hvor I bl.a. finder Balling Byparks herlige, grønne indre og med få hundrede meter til både indkøb, skole og børnehave. Samtidig er der direkte busforbindelse til Skive på den tværgående Nørregade bare et par minutters gang fra hjemmet. Skive er heller ikke mere end blot 13 min. i bil derfra, hvor I kan stige ud til både gågader med shopping, restauranter og cafemiljø samt strand og bådehavn.

Er det her, I skal bo? Så kontakt os for en fremvisning i dag. Vi glæder os til at vise jer Mejsevej 9 i Balling.

Kontakt