Mellemtoften 23

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1339
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 90 m2
  • Grundareal: 669 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1959
  • Energimærke: F

Beskrivelse

VELHOLDT VILLA I ROLIGT KVARTER

På Mellemtoften 23 har vi fornøjelsen af at udbyde denne velholdte villa, der egner sig perfekt til parret, den lille familie eller førstegangskøbere, som drømmer om at udskifte den trænge lejlighed med hus og have.

Villaen fremstår meget velholdt og er også fint moderniseret, senest med nyt tag i 2010, træ/alu vinduer og døre i 2006.

Mellemtoften er en del af et roligt villakvarter, hvor I vil opleve en fredelig og tryg atmosfære. Dette er blot en af grundende til, at mange børnefamilier vælger at bosætte sig i området, og I kan tilmed glæde jer over, at Brårup Skole kun ligger få minutters gang herfra, det nærmeste gymnasium kan nås på tre minutters cykeltur og Skive Idrætsklub ligger i seks minutters cykelastand fra adressen. Hvad mere kan børnefamilien tænke sig? Beliggenheden er generelt utrolig hverdagsvenlig med handlemuligheder inden for gåafstand og mindre end ti minutter på cykel til Skive midtby, der særligt er kendt for sit smukke landskab ved fjorden, skønne gastronomiske oplevelser, kultur og et hyggeligt gadebillede. Byen har det hele.

Huset ligger perfekt ud mod grønne vidder og åbne arealer, der både bidrager til privatlivet og understreger den fredelige atmosfære, som kendetegner området. Mod øst, helt afskåret fra gadeplan, finder I hjemmets dejlige, store have med en hævet fliseterrasse, hvor der nemt kan indrettes grillplads og bekvemme havemøbler. Haven ligger I forskudt plan heraf og breder sig som et grønt areal, der kan anlægges med køkkenhave, legeanlæg, bålplads og alt, hvad der ellers hører et udeliv til for jer. Huset suppleres af en carport, et stort udhus samt et skur.

Bag hoveddøren venter der jer et velholdt og velindrettet hjem med en god planløsning. I får tre potentielle soveværelser, så der er rig plads til både børn og voksne. Hele huset bindes sammen af et dejligt leverum, hvor stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse til hinanden og udgør et skønt samlingspunkt i boligen. Afslutningsvis får I et lyst og pænt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Huset er i god stand, der er et behageligt lysindfald og en god rumfordeling. Her vil I hurtigt finde jer til rette.

Velkommen hjem.

Kontakt