Nørrevænget 30

  • 125 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 125 m2
  • Grundareal: 801 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1972
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Fantastisk hyggelig familievilla med gode værelser og en dejlig nem have.

Sving forbi Nørrevænget 30, og oplev dét, der meget vel kunne være selve indbegrebet af en "familievenlig villa". Her får I hele pakken – den gode planløsning, hvor børnenes værelser ligger samlet, mens forældresoveværelset ligger mere roligt for sig selv, samt den dejlige have, som ikke kræver den store opmærksomhed, men til gengæld inviterer til massevis af hyggelige timer på terrassen eller til leg på plænen. Derudover kan villaen prale af en yderst velbeliggende adresse på en lukket villavej, hvor I trygt kan sende børnene ud for at lege.

Ejendommen byder jer velkommen til en rummelig og aflang indkørsel, hvor der er god plads til at gæsterne kan parkere, når I holder fødselsdage og øvrige sammenkomster. Selv kan I parkere husstandens bil tørt og sikkert i den lukkede garage nede for enden, som ligger i forbindelse med et godt redskabsskur, hvor havemøblerne og grillen kan indfinde sig i de kølige vintermåneder. Resten af tiden er der rig mulighed for at lufte loungesættet og den store Weber omme på den solrige terrasse. Terrassen tilbyder jer en plads i aftensolen, og der er både mulighed for at sidde under åben himmel eller trukket tilbage i den overdækkede afdeling, hvor der er ro og læ til at nyde aftensmaden.

Indenfor kan I se frem til at gå på opdagelse i det velindrettede hus, som fordeler sine rum over 125 kvadratmeter. Fra entréen går turen direkte ind i en stor og lys opholdsstue med pæne lyse gulve og frit kig ud til terrassen via den prangende vinduesfacade. Et ældre, men yderst charmerende og funktionelt køkken i himmelblå nuancer byder sig til lige om hjørnet, og herfra er der videre adgang til et praktisk bryggers med opbevaringsplads og med plads til at placere vaskefaciliteter til at klare hverdagens huslige pligter. Endelig er der adgang til et separat forældresoveværelse, mens de tre børneværelser ligger samlet i deres egen fløj sammen med husets badeværelse, der står indrettet med lyse fliser, badekar og privat brusemiljø.

De gode rammer til familielivet finder I midt i Nr. Søby med kort afstand til skolen, Søby Højslev Arena og det populære Friluftsbad samt med kun fem minutter på cykel til Stationen, der giver forbindelse til alt fra Skive og Aarhus til Struer.

Kontakt