Norgaardsvej 34B

Information

  • Boligtype: Rækkehus
  • Ejerudgift pr. md.: 1223
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 78 m2
  • Grundareal: 255 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1947
  • Energimærke: E

Beskrivelse

INDFLYTNINGSKLAR ENDERÆKKEHUS 900 METER FRA GÅGADEN

På en lille, hyggelig cul-de-sac udbyder vi nu et attraktivt enderækkehus – med en eftertragtet beliggenhed i Skive – og en af de få med egen parkering for enden af haven. Rækkehuset fremstår flot, velholdt og fuldstændig indflytningsklar, og det vil uden tvivl både imponere hvad angår bolig og beliggenhed.

Velkommen til Norgaardsvej 34B. Dette enderækkehus har uden tvivl den bedste placering i bebyggelsen; det ligger nemlig for enden af rækken i den ende, der vender væk fra vejen. I slipper altså for trafikstøj og forbipasserende, og I kan i stedet nyde den hyggelige og rolige stemning, der hersker omkring huset. Her venter først og fremmest en lille terrassehave med morgensol, og på den anden side af huset venter den hyggelige og overskuelige have. Den er anlagt med et fint græsareal, der giver plads til aktiviteter, og dertil kommer den veletablerede terrasse, hvor I kan nyde solen fra sen formiddag til aften.

I bydes indenfor i et flot og velholdt hus, som samlet set råder over 98 kvadratmeter – med et boligareal på 78 kvadratmeter samt en god og brugbar kælder på 20 kvadratmeter. Hoveddøren åbner op til stueetagen, og her har I hjemmets samlingspunkt, nemlig opholdsrummet. Køkkenet er placeret i rummets naturlige indhak og er opført i smagfulde materialer med gode hårde hvidevarer, og resten af rummet kan praktisk talt indrettes lige præcis, som I ønsker. Det er endda herfra, der er udgang til terrassen og haven, hvilket blot er endnu en af de mange kvaliteter. På etagen har I også et gæstetoilet, mens 1. salen rummer et stort soveværelse samt badeværelset. Kælderen fuldender planløsningen, og hernede har I to disponible rum og et vaskerum.

Selv om jeres hverdag kommer til at udfolde sig i hyggelige og trygge rammer, befinder I jer helt centralt i Skive – og det betyder selvfølgelig, at I er tæt på alle hverdagens fornødenheder. I har hverken langt til handlemuligheder, offentlig transport eller grønne arealer, og midtbyen ligger samtidig kun 900 meter væk. Kort sagt: her har I alt tæt på jer.

Kontakt