Nr. Søbyvej 20

Information

  • Boligtype: Landbrug
  • Ejerudgift pr. md.: 1894
  • Beliggenhedsby: 7850 Stoholm Jyll
  • Boligareal: 152 m2
  • Grundareal: 165480 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1956
  • Ombygget: 1987
  • Energimærke: B

3D TOUR

Beskrivelse

EN SJÆLDENHED – LANDEJENDOM MED 30 TØNDER LAND JORD

Naturskøn idyl, højt til himlen og masser af plads – her et stykke udenfor Nr. Søby, nærmere bestemt 3,5 km fra byskiltet, ligger denne ejendom som efterhånden er en sjældenhed med sine 30 tønder land jord. Grønne marker strækker sig så langt øjet rækker og den fredfyldte lydkulisse brydes kun af fuglesang – velkommen på denne skønne landejendom.

Jorden ligger helt samlet lige ved ejendommen og der er masser af vildt i området, så du må forberede dig på at møde masser af dyreliv på ejendommen. Ejendommen ligger iøvrigt op til en hel del skovarealer, hvor vildtet rigtig kan finde god dækning, fred og ro.

På ejendommen er der et stuehus på 152 kvm + en udestue på 22 kvm, en solid ladebygning på 148 kvm samt en staldbygning på 132 kvm, hvor ejeren tidligere har haft en del travheste. Herudover er der en stor overbygning, der anvendes til maskinhus.

Boligen fordeler sig over to etager, der stort set er skræddersyet til familien. Planløsningen er veludnyttet med i alt tre store soveværelser, og nogle skønne fælles arealer i form af en stor stue med åben forbindelse til køkkenet med alle hårde hvidevarer og spiseplads. Fra stuen er der udgang til den mest fantastiske udestue, hvorfra der er en skøn udsigt til både have og natur. Afslutningsvis er der toilet i begge plan, og ovenpå finder I også husets badeværelse med såvel bruseniche som badekar. Gennemgående er det skønne lysindfald og den rummelige atmosfære, der står i flot kontrast til husets landlige ydre.

Omkring ejendommen breder den store grund sig med gårdsplads, have og grønne arealer, der indbyder til et dejligt udeliv. Tænd op i grillen under den overdækkede terrasse og nyd middagen her eller under åben himmel, eller tag hestene med på en travetur, imens børnene hygger sig med boldspil og fangeleg – her er der plads til at leve livet præcis, som det passer jer bedst. Er du jæger, så vil du helt sikkert sætte pris på dette sted.

De naturskønne omgivelser tvinger jer heldigvis ikke til at gå på kompromis med hverdagens fornødenheder. Der er nemlig ikke langt til hverken Nr. Søby eller Stoholm, hvor der er fine indkøbsmuligheder og tilbud om alverdens fritidsinteresser.

Boligen opvarmes energivenligt med luft-til-vand varmepumpe suppleret med solcelleanlæg.

Velkommen hjem.

Kontakt