Ny Viborgvej 9

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1217
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 138 m2
  • Grundareal: 1672 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1900
  • Ombygget: 1968
  • Energimærke: E

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

Flot villa med udsigt over åbne marker.

Lige udenfor det hyggelige og børnevenlige Nr. Søby finder I denne flotte villa, som fremstår særdeles velholdt. Huset er i de senere år blevet ret så meget moderniseret, hvorfor boligen er med lys og venlig indretning. Og udenfor er der god plads med en grund på hele 1.672 kvm. Her på adressen udfolder sig blandt andet et hyggeligt og idyllisk havemiljø, en stor muret garage, enhver hobbymands drøm, samt et skønt muret udhus, hvor der er installeret pillefyr, der opvarmer boligen. Boligen udgør i alt 138 kvm, som fordeler sig på 2 plan.

I stueplan er der entre, køkkenalrum, stue, badeværelse og 2 værelser. Fra entreen, der også har plads til vaskesøjle og skabsplads, kan villaens store køkkenalrum tilgås. Det er et flot lyst køkken, hvor der er plads til, at hele familien kan samles omkring det store spisebord. Køkkenet indbyder til fællesopgaver og hyggeligt samvær. Fra køkkenet går I direkte ind i opholdsstuen, hvor I får plads til både spisestue og sofahjørne, alt imens I kan nyde den dejlige udsigt over markerne. Husets badeværelse står i dag fuldt opdateret og rummer en god bruseniche samt et fint badmiljø med skabsplads. Stueplan har desuden 2 værelser, hvoraf det ene i dag bruges som opbevaring og med skabsplads, ellers kan det bruges som et kontor. Det andet værelse er noget større og er indrettet som legeværelse.

Førstesalen har I adgang til via trappen i entreen, og lige ovenfor trappen er der en fin repos, hvor der er masser af plads til opbevaring. Ellers er 1. sal indrettet med et stort soveværelse.

Omkring ejendommen breder den store grund sig med grønne arealer, der indbyder til et dejligt udeliv, og et stort flisebelagt areal, der giver et hyggeligt gårdhavemiljø. Tænd op i grillen og nyd middagen under åben himmel, her er der plads til at leve livet præcis, som det passer jer bedst.

De naturskønne omgivelser tvinger jer heldigvis ikke til at gå på kompromis med hverdagens fornødenheder. Der er nemlig kun fem minutters cykeltur til den nærmeste skole, og når klokken ringer ud, så kan fritidsinteresserne plejes i Søby-Højslev Arena & Friluftsbad, som tilbyder de bedste badefaciliteter og motionsmuligheder. Området byder ydermere på flere dagligvarebutikker, daginstitution mv. Her har I alt, hvad hjertet begærer, lige ved hånden!

Velkommen hjem.

Kontakt