Nymøllevej 21

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1215
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 153 m2
  • Grundareal: 548 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1890
  • Ombygget: 2002
  • Energimærke: C

Beskrivelse

DET PERFEKTE HJEM FOR BØRNEFAMILIEN – NÆR SKOLE OG BØRNEHAVE

Charme og romantik går hånd-i-hånd på Nymøllevej 21, hvor et utroligt lyst og indbydende toplanshus åbner sine døre for en ny familie. Detaljerigdommen er ikke til at komme udenom, og overalt overvældes man af aspekter, der gør boligen til et helt unikt bud i jagten på boligdrømmens opfyldelse.

Den skønne villa har da også mange år på bagen, som er med til at bringe sjæl til matriklen, men herligheden er naturligvis løbende blevet opdateret med masser af moderne tendenser, der på fineste vis er inkorporeret i det dybt romantiske hus.

Den gule facade byder velkommen til huset, der straks omfavner børnefamiliens ønsker. Indvendigt er der nemlig tale om 153 m2 fordelt på to etager, hvor stueplan indeholder entré, køkken, stue, soveværelse og badeværelse, mens førstesalen åbner op for en repos og endnu tre værelser.

Nydelige fliser og lyse rum danner tilsammen det hjem, der på sin vis er en perfekt kombination af bondeidyl og moderne tendenser. Der er ikke en finger at sætte på renoveringen, der bl.a. udspiller sig i det voluminøse køkken med masser af opbevaringsplads og mulighed for spisekrog. Stuen står klar som hjerterum, hvor dagligdagens aktiviteter opdeles ved hjælp af en skulpturel trappe, der giver kant og karakter. Læg også mærke til udsynet over de vidtstrakte marker, der i dén grad højner kvaliteten og nedsætter stressniveauet.

Med fire værelser at gøre godt med i alt skal man ikke tænke længe for at udlede, at børnefamilien er den oplagte indflytter. Forældrene har sågar deres eget domæne i stueplan, mens børnene deles om førstesalens afdeling.

Til ejendommen hører også et dejligt stort udhus med tre disponible rum, der sender tankerne afsted mod alskens anvendelsesmuligheder – skal der etableres værksted og hobbyrum, bryggers eller depot? Det er heldigvis op til de nye ejere.

Derudover sættes der to streger under ejendommen i den vidunderlige, sydvendte have, der cementerer idyllen med en frodig beplantning, som man hurtigt kan se som sin udsigt, når man sidder tilbagelænet på fliseterrassen i den nært forestående forårssol.

Nøglerne overdrages altså til familiens nye samlingspunkt, der nok ligger fredeligt, men som ikke skuffer, når det kommer til dagligdagens fornødenheder. I den hyggelige by Rødding, som Nymøllevej er en del af, er der nemlig både skole, daginstitution og en Dagli’Brugsen, så selv det meste kan nås, hvis man er kommet for sent ud af døren. Der er i øvrigt kort afstand til Skive, så pendleren hurtigt kan komme hjem til kvalitetstid med ungerne efter endt arbejdsdag.

Ja, det meste kan lade sig gøre på Nymøllevej 21. Velkommen.

Kontakt