Odgaardsvej 38

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1333
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 108 m2
  • Grundareal: 390 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1922
  • Energimærke: C

Beskrivelse

TOPMODERNE BYHUS PÅ EN AF SKIVES SKØNNESTE ADRESSER

Nu kan I overtage nøglerne til Odgaardsvej 38 – et stilrent byhus, der udelukkende er opført i kvalitetsmaterialer. Ejendommen er som skræddersyet både til enlige, små familier og par i alle livet stadier; uanset om I er unge og førstegangskøbere, eller om I har udeboende børn og drømmer om en indflytningsklar bolig, der kræver minimal vedligeholdelse.

Velkommen indenfor!

Her venter en utrolig stilren bolig, som henleder tankerne på nordisk minimalisme. Materialerne er nemlig elegante, minimalistiske og lyse; og ja, det kan godt være svært ikke at forelske sig i hjemmet allerede ved første øjekast. Det er nemlig tydeligt, at der er tale om en veldisponeret kvalitetsbolig.

Først og fremmest møder I hjemmets entré, og i forlængelse har I det store leverum, som udgør boligens samlingspunkt. Her kombineres nemlig både stuen, spisestuen og køkkenet – med god plads til hele familien. Både stuen og spisestuen er utrolig indretningsvenlige, og samtidig får I glæde af et moderne køkken fra HTH, der er opført i sort/hvide materialer med lækre, integrerede hårde hvidevarer. I stueetagen får I på praktisk vis også et gæstetoilet med væghængt toilet, samt et stort soveværelse med indbygget skabsvæg. Planløsningen fuldendes med en helt fantastisk 1. sal, hvor loftet strækker sig op til kippen, og hvor de store vinduespartier sikrer et sublimt lysindfald. Heroppe byder planløsningen på to regulære værelser samt hjemmets badeværelse med væghængt toilet. Badeværelset står snorlige og er opført i samme lækre materialer som resten af boligen.

Supplerende kan oplyses, at huset opvarmes med fjernvarme, at der er installeret centralstøvsuger og at gulvene er olierede trægulve.

Huset ligger på en nem og overskuelig grund, som på praktisk vis er anlagt både med indkørsel, vaskeskur og endnu et skur med gode anvendelsesmuligheder. Dertil kommer det hyggelige, solrige terrassemiljø såvel som det store græsareal, der indbyder til leg og aktiviteter. Og prikken over i’et er uden tvivl den centrale adresse midt i Skive. I kommer nemlig til at bo intet mindre end 500 meter fra gågaden og det hyggelige byliv, og i samme afstand har I både dagligvarebutikker, skoler, daginstitutioner og meget mere. 

Er jeres nysgerrighed vakt?

Kontakt