Odshøjvej 138

  • 86 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Rækkehus
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 86 m2
  • Grundareal: 312 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1984
  • Energimærke: B

Beskrivelse

EN PERLE I RÆKKEN

Rækkehus i attraktivt område, hvor stort set alt I har brug for, ligger i nabolaget. Vi kan derfor byde velkommen til denne perle på Odshøjvej 138 – et flot og indflytningsklart rækkehus, der egner sig perfekt til både singler, kærestepar, små børnefamilier og seniorer. Rækkehuset råder over 86 lyse kvadratmeter, der fremstår såvel velholdt som renoveret. Tilmed er der en perfekt og veludnyttet planløsning.

Fra det lukkede boligvænge er der adgang til den østvendte forhave med carport, skur og et stort terrasseområde, og derudover får I en vestvendt baghave med endnu et stort terrasseområde samt græsareal. Således kan I nyde solen fra morgen til aften i private rammer.

Så snart I træder indenfor, mødes I af boligens lyse og tidløse indretning. Som et ekstra plus nyder boligen godt af de mange vinduespartier, der lader sollyset strømme uhindret ind. Boligen råder over et stort køkken-alrum med plads til hygge og nærvær, som ligger i forlængelse af opholdsstuen. Dertil kommer tre indretningsvenlige værelser, et lyst badeværelse og et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. 

Denne beliggenhed er utrolig attraktiv, og den udgør et slaraffenland for børnefamilien, der ønsker en tryg hverdag tæt på bymidtens mange muligheder. Rækkehuset ligger for enden af det lukkede boligvænge, og nærområdet kædes sammen af de velanlagte stisystemer, der gør, at I kan sende ungerne trygt afsted på egen hånd, ligesom der indbydes til nogle skønne vandreture på stierne. Fra hoveddøren er der kun 230 meter til Houlkærhallen med gode sportsfaciliteter, og lige ved siden af ligger Houlkærskolen og Viborg Gymnasium & HF. Nærområdet byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder, bageri og specialforretninger, og der er heller ikke andet end 3,5 kilometer ind til midtbyen.

Vi kan supplere med, at fjernvarmeforbruget for 2018 kun har været kr. 6.308, at der i 2016 er lagt nye tagplader på taget, at der i 2013/15 er isat nye træ/alu vinduer og at der næsten overalt er lagt de flotteste laminatgulve i særdeles god kvalitet med støjreducerende underlag.

Kontakt