Ørslevklostervej 110

  • 169 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 169 m2
  • Grundareal: 1676 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1969
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Charmerende villa med naturskøn have og idyllisk beliggenhed!

På en hævet grund, hvor gamle træer og frodig beplantning sætter den helt rigtige stemning i udelivet, ligger denne charmerende villa med en fantastisk udsigt.

Villaen charmerer straks med sin klassiske byggestil og den yndige forhave med veltrimmede buske og en gangsti, der leder direkte op til trappeløbet og hoveddøren. Indenfor åbner vi op for to gode etager, inklusiv en haveetage med vaskekælder, tre disponible rum og et  værelse, der kan anvendes præcis som I finder bedst. Fra haveetagen er der også adgang til den store garage, hvor bilen kan parkeres og hobbylivet eventuelt kan udleves. En stor stue breder sig som hjemmets samlingspunkt og åbner op for en dejlig udsigt over havens mange farver, der skifter i takt med årstiderne. Når vejret tillader det, kan I bevæge jer direkte ud på den overdækkede terrasse herfra og nyde et afbræk og den fine udsigt, der udfolder sig som det skønneste baggrund for tilværelsen. Planløsningen fortsætter med en separat spisestue og et funktionelt køkken med alle hårde hvidevarer. I samme omfang findes et badeværelse med badekar, to gode værelser og en entré. Villaen er charmende og hyggelig, men hvis I drømmer om et moderne hjem med nutidige løsninger, så er der også rig mulighed for at modernisere og istandsætte for at opfylde drømmen.

Bedst af alt er måske den hyggelige have, der, med sine høje træer og frodige budskadser henleder tankerne på en lille privat skov, hvor I kan nyde udelivet i helt private rammer på terrassen eller i de grønne omgivelser. Et skønt fristed med plads til hverdagens tænkepauser og livsnyderi.

På Ørslevklostervej kommer I til at bo i et naturskønt område med langstrakte vidder, frodige skovarealer og et hav af gode badestrande. Desuden byder Hald på indkøbsmuligheder kun 3 min. til fods fra adressen, og desuden er der gode pasningsmuligheder i byen. Der er 2 km til børnehaven, idrætsfaciliteter, skole og SFO som ligger i Ørslevkloster. Har man brug for de større byer, kan man på kun et kvarter nå Skive, mens Viborg er bare 20 min. derfra i bil.

Velkommen hjem!

Kontakt