Olgavej 2

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2304
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 226 m2
  • Grundareal: 1528 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1976
  • Energimærke: B

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

VILLA MED SUPER BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

Det flotte murstenshus på Olgavej 2 byder dig og din familie på masser af plads, en familievenlig, velindrettet planløsning samt virkelig gode fremtidsudsigter i trygge og rolige omgivelser. Boligen fremstår særdeles lys og venlig, og ikke mindst meget velholdt.

Denne villa har en flot karakter B i energimærket, idet der er foretaget energivenlige investeringer i form af både en luft-til-vand varmepumpe og en luft-til-luft varmepumpe, og der er således kun beregnet et forbrug på kun kr. 11.000 til opvarmning af boligen. Dertil skal bemærkes, at det er til opvarmning af 226 kvm.

I kan se frem til at gå på opdagelse på husets 226 kvm, så huset kan rumme selv de store familier. Boligen udfolder sig på et stueplan samt en 1. sal. Villaen summer af en hjemlig, varm og indbydende atmosfære, der danner de perfekte rammer om familielivet og dets mange små og store stunder. I stueplan finder I husets køkken, bryggers, opholdsstue, to gode soveværelser, entre, samt et pænt badeværelse med separat bruseniche. Køkkenet rummer god plads til familiens spisebord. Herfra har I udgang til den sydvest vendte terrasse, så I er garanteret mange gode solskinstimer ude i den friske luft.

På første sal venter yderligere to indretningsvenlige soveværelser, en stor stue, samt et ekstra toilet. Første salens stue kan prale med en skøn, luftig stemning med hvide vægge og lofter, samt udgang til en vidunderlig altan med udsigt over den velholdte, grønne have, samt et view over området.

Villaen står på en stor lukket grund på hele 1.528 kvm. Der er tilhørende stor muret udhus samt et stor overdækning til familiens køretøj. Huset er beliggende i et børnevenligt, fredfyldt villakvarter, kun 2 kilometer fra Skive Midtby og Resen Strand. Til de små medlemmer af familien er der ligeledes korte afstande til både skoler, børneinstitutioner samt indkøbsmuligheder i en blot 2 kilometers radius fra adressen, og med cykelsti lige udenfor døren, så bliver det ikke meget nemmere.

Den fredelige tilværelse med masser af muligheder for børnevenligt samvær venter jer på Olgavej nr. 2!

Velkommen hjem!

Kontakt