Olgavej 82

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2028
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 155 m2
  • Grundareal: 1322 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1977
  • Energimærke: D

Beskrivelse

VILLA MED SUPER BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

For enden af Olgavej findes denne skønne villa i yderste række, helt ugenert på den store lukkede grund på 1.322 kvm. Her er der rige muligheder for friluftslivet for hele familien. 

Træd indenfor til familiens rolige hverdag i Skives attraktive villakvarter, hvor dette rødbrune parcelhus på 155 kvadratmeter træder i forgrunden.

Villaens familiære byggestil indrammes af et grønt bælte, der strækker sig endnu længere ud mellem havens høje trækroner. I forlængelse af baghaven findes der et grønt bælte af natur og marker. Og der er let adgang til området fra cykelstien, der går lige på den anden side af hækken.

Når mørket sænker sig og de tunge skyer danner sig over havemøblerne, kalder mor til frokost fra husets bagindgang. I det rummelige bryggers kan de små regnstøvler smides inden familien bevæger sig direkte ind villaens store spisekøkken til de frisksmurte håndmadder. Mens regndråberne siver langsomt ned ad de brede vinduer, varmes stemningen af køkkenets charmerende træbeklædning. Den rummelige gulvplads inviterer både små og store hjælpere til madlavningen, ligesom den praktiske indretning af hvidevarerne i hævet højde løfter effektiviteten og den kreative proces.

Køkkenet fortsætter gennem en hvælving ud i den rummelige dagligstue. Her skaber det store dørparti fra rummets udgang til terrassen en helt særligt stemning, der oplyser familiens dagligdag med et naturligt lysskær. Med haveterrassens sydvendte placering er der alle chancer for at fange solens selskab under eftermiddagens kagebord, mens udsynet til haven giver mulighed for at vinke ud til de snavsede fodboldtrøjer i bevægelse.

På samme måde tjener boligens store badeværelse det levende familieliv ved at dele samme gangareal med boligens fire soveværelser i en separat afdeling af huset. Det sidste værelse befinder sig på den anden side af stuen, hvor den afskærmede placering gør rummet tjenligt som teenageværelse, hjemmekontor eller forældresoveværelse. Den praktiske indretning bemærkes også i gæstetoilettets placering tæt på entréen og med direkte adgang fra det åbne opholdsrum.

Tilbage i entréen bliver taskerne svunget om skuldrene, mens fuglene venter på at følge de mindste medlemmer til nærområdets skole, halvanden kilometer fra huset via cykelstien. Ligesom de daglige indkøb kan gøres i gåafstand fra ejendommen, er der heller ikke mere end to-tre kilometer til Skives indre by. På de solrige fridage kan familiens lange gåtur få Skive Fjords betagende naturareal som destination, mens den lokale togstation tre kilometer væk, kan føre jer videre ud i landet.

Den fredelige tilværelse med masser af muligheder for børnevenligt samvær venter jer på Olgavej nr. 82!

Kontakt