Østerrisvej 13

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1442
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 112 m2
  • Grundareal: 790 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1949
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Moderniseret villa med attraktiv beliggenhed og fjernvarme.

På Østerrisvej 13 i Højslev ligger der en ganske særlig villa og venter på sine næste ejere. Skal det være jer?

Ja, boligen er noget ganske særligt, og det ses allerede fra første besøg. Her har I mulighed for at parkere jeres bil i egen garage.

I stueplan modtages I af en entre med trappe til såvel 1. sal som kælder. Fra entreen bevæger I jer op ad trappen til øverste etage og kommer til et master bedroom og et ekstra værelse. Heroppe finder I også huset store badeværelse, der er med bruseniche.

Stueplan indeholder en stor stue i åben forbindelse med det fine køkken. Her får I snildt mulighed for at indrette jer med både sofa hjørne og spiseplads. Fra stuen er der udgang til en hævet terrasse. Stueplan rummer også et flot toilet i moderne stil.

Kunne man drømme om mere? Jo det skulle da lige være en brugbar kælder. Hernede finder I et stort aktivitetsrum, hvor der er installeret en luft-til-luft varmepumpe. Der er også et par disponible rum, hvoraf det ene har installationer til vaskemaskine og tørretumbler. Kælderen har også udgang til haven ligesom der er udgang til udhuset under garagen.

I den lukkede have kan familiens forældre nyde et afslappende øjeblik på en af terrasserne, mens familiens børn slår sig løs på græsplænen. Dermed bliver det et helt perfekt sted for familien, der drømmer om en rolig og hyggelig tilværelse med plads til leg.

Indenfor få hundrede meter finder I alt, hvad I kunne have brug for i en travl hverdag. Højslev kan nemlig præsentere jer for både dagligvareforretninger, skole og daginstitution, og dertil finder I Højslev Station i kort afstand, så I hurtigt kan komme hjem, når I har været ude og føjte. Det aktive lokalmiljø er præcis, hvad man drømmer om, når man søger en bolig i et idyllisk landsbymiljø. I området ligger der masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele!

Skulle I dog alligevel en dag hungre efter de muligheder, en lidt større by kan tilbyde, så ligger Skive kun 8 kilometer herfra. Herinde vil I frit kunne udforske de mange butikker og spisesteder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor her i Højslev!

Kontakt