Østerrisvej 27

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1636
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 149 m2
  • Grundareal: 1371 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1939
  • Ombygget: 1956
  • Energimærke: E

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

Drømmer I om en tryg og børnevenlig beliggenhed, som ligger dejlig tæt på børnenes skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst stationen, så er denne dejlige villa på Østerrisvej 27 lige sagen! Her får man kort sagt alt, hvad man skal bruge, både i form af de gode omgivelser, men bestemt også på den hjemlige front.

Villaen her, er som skræddersyet til børnefamilien. Her breder samtlige 149 boligkvadratmeter sig med en suveræn god indretning, der skaber plads til at samle hele familien. Til den dejlige villa hører en nem og overskuelig grund, som er anlagt med en stor græsplæne samt en stor flisebelagt indkørsel. Som noget helt unikt er der en stor tilhørende muret garage på 47 kvm, hvor hobbymekanikeren kan være på hjemmebane, ligesom der er carport og et dejligt stort udhus. Det er bestemt ikke pladsmangel udenfor, I kommer til at mangle.

Østerrisvej 27 står klar til at tage imod med åbne arme, hvor I bliver præsenteret for en dejlig murermestervilla i tre plan. Det første, der springer i øjnene ved denne bolig, er det fantastiske lys, som byder sig til overalt. Både i form af lysindfaldet, som stråler ind ad vinduerne, men også hvad angår materialevalget, der består af lyst og hvidt interiør.  I det daglige har I den store stue, som bliver hele familiens yndlingsopholdsrum, hvor der både er plads til at flade ud på sofaen og invitere hele den pukkelryggede til hyggeligt samvær. Stueplan er også indrettet med køkken, værelse og et badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle. På førstesalen findes yderligere to meget store værelser, et disponibelt rum samt et toilet.

Indenfor få hundrede meter finder I alt, hvad I kunne have brug for i en travl hverdag. Højslev kan nemlig præsentere jer for både dagligvareforretninger, skole og daginstitution, og dertil finder I Højslev Station i kort afstand, så I hurtigt kan komme hjem, når I har været ude og føjte. Det aktive lokalmiljø er præcis, hvad man drømmer om, når man søger en bolig i et idyllisk landsbymiljø. I området ligger der masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele!

Alt i alt er der mange gode ting i vente ved villaen her i det attraktive Højslev!

Kontakt