Overmarkvej 65

  • 132 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 132 m2
  • Grundareal: 910 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1971
  • Ombygget: 1994
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Dejlig villa med skøn beliggenhed og plads til hele familien.

Denne fine murstensvilla rummer 132 m2 plus en flot udestue på 18 m2. Boligen danner de perfekte rammer for det gode familieliv – her er der masser af plads indendørs såvel som udendørs. Den rummelige stue udgør husets samlingspunkt og byder både på spiseareal og flere hyggelige kroge. Her er der altså lagt op til mange dejlige stunder med venner og familie. Fra det store glasparti er der direkte udgang til en fantastisk udestue, hvor vinduerne fra gulv til loft snoer sig i en bue på 180 grader. Her kan hele familien nyde frokosten i alt slags vejr, mens udsigten til både marker og den smukt beplantede have betragtes. Desuden er der råd for, at alle kan være med til madlavningen i det lyse køkken, som fremstår velholdt og med rigelig skabsplads. Også her er der indrettet spiseareal, hvorfor huset byder på mange oaser, hvor I kan samles. Med fire gode værelser, der alle har godt lysindfald fra de store vinduer, er der mulighed for, at I hver især kan trække jer tilbage til lidt alenetid.  I det store, flisebelagte badeværelse finder i badekar med bruser, og eftersom boligen også indeholder et ekstra toilet, kan morgendagens rutiner hurtigt afvikles. De praktiske opgaver kan desuden ordnes i villaens baggang, der byder på meget skabsplads samt plads til vaskemaskine.

Villaen fremstår utrolig velholdt og har en skøn have, som står snorlige. Her finder I en smuk grøn græsplæne, hvor børnene kan spille boldspil, blomsterarealer og urtehave. Alt dette kan betragtes fra de to flisebelagte terrasser, hvoraf den ene har et smukt, buet udtryk. Tilhørende er også en stor garage og et skur, så haveredskaberne kan opbevares.

Med dette hus kan I bosætte jer i et familievenligt kvarter i Højslev, hvor de fredfyldte omgivelser kan nydes. Alligevel er der blot få minutters kørsel til de nærmeste indkøbsmuligheder, hvor der også ligger skole, børnehave og rige muligheder for sportslige aktiviteter. På mindre end 10 minutter kan I desuden ankomme til Skive, der rummer alt lige fra kulturelle muligheder til indkøb, strøgtur og ikke mindst fjorden og havnen. I kan gå en smuk tur langs vandet på en solrig dag.

Et hus der rummer alt, hvad familien kunne tænke sig. Velkommen til.

Kontakt