Parcelvej 6

 • 130 m2
 • 4
 • 845.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1551
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 130 m2
 • Grundareal: 643 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1929
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Velkommen til Parcelvej, hvor denne klassiske 3-plans villa fra 1930 nu udbydes.

Set fra gadeplan tager villaen sig flot ud, med en hvidpudset facade og et rødligt tag, der tilsammen skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk. Her kan bilen parkeres i indkørslen, imens en stor og grøn have breder sig bagved huset og inviterer udenfor til et dejligt udeliv, hvor terrassemiljøer og grønne arealer danner rammerne for det perfekte opholdssted på de lune sommerdage.

Indenfor fordeler villaen sig over tre etager, inklusiv en god og mulighedsrig kælderetage med et vaskerum, fyrrum og et disponibelt rum. I stueetagen åbner boligen op for en hall med trappeløb, hvor sko og overtøj kan opbevares. Køkkenet støder til og viser sig med alle hårde hvidevarer, god bordplads og veludnyttede opbevaringsløsninger, alt sammen holdt i hvide elementer med en fin kontrast i de mørke bordplader og gulve. Herfra træder I direkte ind i spisestuen, hvor flotte dobbeltdøre åbner op for hjemmets samlingspunkt, den store stue, med høje vinduespartier, som fylder rummet med dagslys og giver adgang til det skønne terrassemiljø.

Planløsningen afsluttes på 1.salen, der er indrettet med et stort badeværelse med brusemiljø, samt to soveværelser, det ene med egen altan. Villaen fremstår flot og velholdt med velbevarede gulve, charmerende detaljer og nutidige elementer. Fuldstændig klar til indflytning.

Med adresse på Parcelvej, flytter I ind i et roligt område, hvor Karup Å pryder gadebilledet, og hvor hverdagens fornødenheder nemt kan nås til fods. Også Brårup Skole og uddannelsesinstitutioner ligger inden for gå- eller cykelafstand og sikrer børnefamilien en tryg og bekvem hverdag. Endvidere byder nabolaget på bowlingcenter, badeland, biograf og grønne områder, og så er Skive Fjords naturskønne omgivelser ikke mere end 6 minutters cykeltur herfra.

Her kan man nyde de fredelige omgivelser, uden at gå på kompromis med byens liv.

Det bliver bare ikke bedre!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5