Pilevænget 20

  • 122 m2
  • 4
  • 1.575.000 kr.

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1733
  • Beliggenhedsby: 7830 Vinderup
  • Boligareal: 122 m2
  • Grundareal: 1036 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 2006

Beskrivelse

Kom med til Ejsingholm, hvor du finder et af Danmarks mest eksklusive sommerhusområder og en dejlig, børnevenlig strand. De hvide sandbanker munder ud i Venø Bugt – et herligt tilflugtssted på varme sommerdage, hvor solen spejler sine gyldne stråler i det klare vand og bølgerne beroliger sindet. Herfra er der kun 25 min. i bil til Skive bymidtes gågader, indkøb og meget mere. På Pilevænget 20 ligger dette luksuriøse sommerhus – bare 250 m. fra vandkanten – i et lækkert design både indvendigt og udvendigt. Sommerhuset står i gyldent træ, der går igen i husets interiør og skaber en flot harmoni med naturskønheden, som omgiver ejendommen. Rundt om huset er anlagt fliseterrasser, der flyder sammen med de grønne plæner omkring. Mod syd løfter taget sig og giver ejendommen to etager, mens du udvendigt får et storslået halvtag over den solbeskinnede terrasse underneden. Her får du et unikt uderum, hvor der er plads til den store havefest med grillhygge og gæster, eller blot en afslappende sommerdag med benene oppe og børnene travlt beskæftiget i sandkassen, der grænser op mod det grønne. Det rummelige sommerhus byder indenfor til hele 122 m2 og mange værelser, der giver plads til alle – både overnattende gæster, børn m.fl. Du træder ind i det træbeklædte indre, hvis lofter går til kip og skaber en fantastisk pragt. Vinduespartierne strækker sig også til de øvre vægge og lader et flot lys strømme ind fra flere vinkler. Under de charmerende skrånende vægge giver hemsene endnu flere gode m2 og brugbare værelser. Alt står lækkert og skarpt fra det øjeblik, du betræder de lyse plankegulve: Det åbne stuealrum praler af en knitrende brændeovn, og et lyst, vinklet køkken lægger sig i hjørnet. To lyse badeværelser pryder huset; et med sauna og et med spakar foruden to separate brusenicher. Det perfekte sommerhus med absolut luksus. Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5