Pilevænget 20

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1859
  • Beliggenhedsby: 7830 Vinderup
  • Boligareal: 122 m2
  • Grundareal: 1036 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 2006

Beskrivelse

Kom med til Ejsingholm, hvor du finder et af Danmarks mest eksklusive sommerhusområder og en dejlig, børnevenlig strand. Ejsing Strand er Limfjordens mest besøgte spot blandt windsurfere og kitesurfere, en af Danmarks bedste surfsteder. Ejsing Strand ligger ca 20 km fra Skive og ca 15 km fra Struer. Ejsing Strand har gode adgangsforhold, gode parkeringsmuligheder og en dejlig sandet badestrand. De hvide sandbanker munder ud i Venø Bugt – et herligt tilflugtssted på varme sommerdage, hvor solen spejler sine gyldne stråler i det klare vand og bølgerne beroliger sindet.

På Pilevænget 20 ligger dette luksuriøse sommerhus – bare 250 m. fra vandkanten – i et lækkert design både indvendigt og udvendigt.

Sommerhuset står i gyldent træ, der går igen i husets interiør og skaber en flot harmoni med naturskønheden, som omgiver ejendommen. Rundt om huset er anlagt fliseterrasser, der flyder sammen med de grønne plæner omkring. Mod syd løfter taget sig og giver ejendommen to etager, mens du udvendigt får et storslået halvtag over den solbeskinnede terrasse underneden. Her får du et unikt uderum, hvor der er plads til den store havefest med grillhygge og gæster, eller blot en afslappende sommerdag med benene oppe og børnene travlt beskæftiget i sandkassen, der grænser op mod det grønne.

Det rummelige sommerhus byder indenfor til hele 122 m2 og mange værelser, der giver plads til alle – både overnattende gæster, børn m.fl. Du træder ind i det træbeklædte indre, hvis lofter går til kip og skaber en fantastisk pragt. Vinduespartierne strækker sig også til de øvre vægge og lader et flot lys strømme ind fra flere vinkler. Under de charmerende skrånende vægge giver hemsene endnu flere gode m2 og brugbare værelser. Alt står lækkert og skarpt fra det øjeblik, du betræder de lyse plankegulve: Det åbne stuealrum praler af en knitrende brændeovn, og et lyst, vinklet køkken lægger sig i hjørnet. To lyse badeværelser pryder huset; et med sauna og et med spabad foruden to separate brusenicher. Det perfekte sommerhus med absolut luksus. Velkommen til!

Kontakt