Pilkærvej 47

  • 181 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 181 m2
  • Grundareal: 1279 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2015
  • Energimærke: A2010

Beskrivelse

FANTASTISK OG GENNEMFØRT KVALITETSEVILLA FRA 2015 AF HØJESTE KVALITET.

Drømmer I om hverdagsluksus, hvor kvalitet, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed, ja, så kan I godt forberede jer på den helt store forelskelse! 

Den usandsynligt smukke etplansvilla fra 2015 gennemstrømmes af dagslys, eksklusive materialer og luksus, og det er vist ikke for meget at sige, at der her er tale om noget helt særligt, hvor familien i dén grad finder deres drømmehus.

Ejendommen skiller sig ud fra mængden med sin funkisinspirerede arkitektur, der hylder de rene linjer og det minimalistiske, nordiske design. Her får man en villa, der er gennemført fra A til Z! Alt fremtræder som en gennemtænkt helhed, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget. Sådan ser et luksuriøst hjem ud anno 2019.

Planløsningen er ideel. Så nemt kan det siges. Der er fire store værelser at gøre godt med, en stor stue i åben forbindelse med køkkenet, to badeværelser, bryggers og entré – alt sammen fordelt på husets 181 m2. Det er svært ikke at lægge mærke til husets detaljer, hvor bl.a. stuens ekstra vinduespartier, de høje lofter og de gennemgående gulvfliser skruer helt op for charmen og giver et indtryk af nordisk minimalisme, når det er bedst. 

Der er ingen tvivl om, at stuen er det ultimative hjerterum. Familien samles både omkring madlavningen, spisningen og afslapningen i det voluminøse rum, hvor der i sandhed er plads til det hele. Det smukke køkken er helt i tråd med resten af indretningen med de grebsløse flader, køkkenhalvø og alt i hårde hvidevarer, der indbyder til udforskning af de gastronomiske færdigheder. Det utroligt høje loft bliver balanceret af den rå murstensvæg, og udsigten til terrassens loungeområde gør bestemt ikke oplevelsen mindre imponerende – tværtimod.

Som sagt er der fire værelser,  og det største, der er det perfekte Master Bedroom, kan endda bryste sig af at have adgang til et ensuite badeværelse. Både dette og husets andet badeværelse er indrettet med de samme materialer og skaber en god samhørighed. Bryggerset er sidste rum, hvor der naturligvis er masser af plads.

Have, terrasseområder og carport hører sig selvfølgelig til den flotte ejendom. Med masser af grønt græs og plads til afslapning på en af de solbeskinnede terrasser er det i hvert fald fryd og gammen at være under åben himmel. Til ejendommen hører også et isoleret hobbyrum og et skur.

Nærområdet byder på alt hvad en familie har brug for i hverdagen. I kort gåafstand fra adressen finder I både skole, indkøbsmuligheder, daginstitution og idrætsfaciliteter. Ved byen er der desuden små skovområder, og Karup Å slanger sig vest for boligen.

Denne villa er en sand oplevelse, som uden tvivl er et besøg værd!

Kontakt