Ramsdahlsvej 8

  • 120 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 120 m2
  • Grundareal: 720 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Det hyggelige Dommerby har måske den dejligste beliggenhed af alle Skives omkringliggende bydele. Her er man tæt ved Skive Fjord i et område udelukkende bestående af villaer og lukkede vænger, som gør kvarteret roligt og børnevenligt. Du har ikke langt til indkøb, skole, børnehave eller andre af hverdagens fornødenheder. Om du vælger Skive eller Højslev området, så er du fremme på få minutter. Er der brug for bustransport, så er der hyppige afgange mod både Skive og Højslev få meter fra døren. Fra huset er der et fint lille fjordkig og udsigt ind mod Skive by.

På Ramsdahlsvej 8 slænger denne lysmurede etplansvilla sig nysseligt på den veltrimmede grund med mørkt tag og dueblåt træværk, der går igen på gavlen og garageporten. I forhaven knejser flagstangen stolt med overblik over den nemme og velanlagte have, som byder på dejlige blomsterbede og to læterrasser i både syd og vest, hvor man får mest muligt ud af solskinstimerne.

Den store garage kan rumme bilen og familiens cykler, mens et charmerende hobbyværksted lægger sig ved dens side ideelt til fritidsinteresserne, hvor børnene kan se forældrene over skulderen. Ad en overdækket terrassegang kan man komme lige ud på den anden side til aftenterrassen eller ind i husets vaskebryggers, hvilket gør uderummet perfekt til at hænge vasketøjet til tørre i alt slags vejr.

En god planløsning viser sig indendøre, hvor huset åbner op til to børneværelser og et større forældresoveværelse med indbygget plads til garderoben. Den store fordelingsgang er velindrettet med et rummeligt indhak til overtøjet og sko. Herfra lukker man også op til det store badeværelse med bruseniche og masser af skabsplads.

Hjemmets hjerte er det indbydende køkkenalrum og den lyse stue mod syd, der forenes midt i boligen. Køkkenet er nydeligt og tidløst opført i hvidt med mørke, træfarvede rammer om modulerne. Her er alt i hårde hvidevarer og en skøn indretningsplads til spiseafdelingen. Stuen ligger lige i middagssolens bløde stråler, som inviteres indenfor ad de store vinduespartier. Her kan terrassedøren åbnes på vid gab til boligens anden terrasse, som er indrammet af stakit, så grillstunderne kan nydes i privathed.

Velkommen!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5