Ramsdahlsvej 18

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1354
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 112 m2
  • Grundareal: 812 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1965
  • Ombygget: 1975
  • Energimærke: E

Beskrivelse

HYGGELIG ETPLANSVILLA TIL FAMILIEN – TÆT PÅ SKIVE FJORD

Ramsdahlsvej 18 åbner op for en skøn etplansvilla med have, der giver de bedste forudsætninger for at lade børnene vokse op i trygge omgivelser med naturen som nærmeste nabo. Her kan I nyde det familievenlige villakvarter såvel som Skive Fjords smukke udsigt – velkommen til!

Villaen tilbyder 112 dejlige kvadratmeter, I kan boltre jer på. Planløsningen fungerer desuden yderst praktisk med tre værelser, stue og lukket overdækket terrasseområde. Derudover kan udendørsarealerne prale af en have, der er nem at holde, en terrasse – både fri og overdækket – samt carport og garage.

I boligens stue er stemningen sat med charmerende, træloft og et godt lysindfald, der vil passe perfekt til jeres bløde møbler. Rummet fungerer som hjemmets ultimative samlingspunkt, og I kan få plads til sofahjørne med masser af benplads såvel som et spiseområde, hvor dagens oplevelser kan udveksles over aftensmaden. Køkkenet udmærker sig med unikke, røde overflader, turkise skabe, spiseplads og en opvaskemaskine til at gøre dagligdagen lidt nemmere.

Det praktiske bryggers indeholder vaskesøjle og kummefryser, mens det rummelige badeværelse kendetegnes ved blå flisevægge og kombineret badekar og brus.

Endelig består villaen af to dejlige, ideelle værelser, der indeholder indbyggede skabe, samt et tredje soveværelse, der giver adgang til boligens lækre overdækkede terrasse med flisebelægning. Her er der masser af plads til udendørsmøbler, og det er oplagt at tænde op for grillen på solskinsdage eller nyde regnens dryppen med et tæppe over sig, når de kolde tider indhenter os.

I løbet af fem minutter når I områdets absolutte perle, nemlig Skive Fjord, hvis skønne fjordudsigt og omkringliggende græslandskaber vil sørge for ro og afslapning efter en stresset arbejdsdag. Det tager desuden kun ti minutter at cykle til Skives inderste centrum, der blandt andet byder på gode handlemuligheder, skole mv. Der er også mulighed for at søge mod Højslev til den anden side. Her finder I ligeledes indkøbsmuligheder, skole, togstation mv. I finder dog den lokale børnehave i Dommerby blot 350 meter fra døren.

Velkommen til hele familien her på Ramsdahlsvej.

Kontakt