Ramsdahlsvej 57

  • 136 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 136 m2
  • Grundareal: 862 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velholdt villa i Skive med plads til børnefamilien

Denne bolig på Ramdahlsvej er perfekt til dig, der ønsker en særdeles velholdt ejendom, hvor der er rum til at hele familien kan udfolde sig ude såvel som inde. Villaen fra 1973 er beliggende i et godt familieområde på en rolig villavej ikke langt fra hverken skole, daginstitution eller indkøbsmuligheder. Og samtidig helt tæt på centrum af Skive – En by i fremdrift, der byder på både et rigt kultur, kunst- og musikliv. Her er flere tilbagevendende arrangementer som den årlige Skive Festival, populære bryghuse, cafeer og spisesteder, ligesom den anerkendte Krabbesholm Højskole tiltrækker mange unge, kreative mennesker. Og så er hele herligheden placeret i naturskønne omgivelser lige ud til Limfjorden. Det lyder jo ikke værst – så lad os kigge nærmere på selve boligen.

Villaen på Ramdahlsvej med nr. 57 skrevet på facaden byder dig velkommen med en præsentabel indgang, der fører op til både garage og til husets hovedindgang. Bag døren udfolder 1-plansvillaen sig med et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, hvorfra der er adgang til et stort køkken i holdbare materialer, der fremstår i rigtig god stand – her er alt det, du har brug for i hårde hvidevarer, når der skal kokkereres for familie eller gæster. Køkkenet åbner sig mod den store stue, hvor de lyse gulve er ført videre og giver et gennemført udtryk. Stuen indbyder til hyggelige stunder og har kvadratmeter nok til at huse alle dine gæster. For at hele familien kan udfolde sig, kræver det jo værelser, og dem har denne bolig hele fire af. De mange rummelige værelser giver dig mulighed for både at etablere soveværelse, børneværelser, kontor eller noget helt fjerde. Derudover rummer boligen både et stort badeværelse samt et ekstra gæstetoilet.

Fra stuen kan du træde direkte ud på den store sydøstvendte terrasse, hvor det er oplagt at slå sig ned med en koldt drik i på de solskinsrige dage. Boligens uderum byder foruden terrassen på en velholdt have med flere højbede, samt et hobbyrum i forlængelse af garagen, der giver mulighed for at føre havedrømmen ud i livet. En smuk hvid pavillon fuldender den betagende have og gør uderummet ekstra indbydende.

Samlet set, er denne bolig et helt perfekt hjem til dig, der ønsker at være bosat i et attraktivt område, hvor der er rigt på byliv og kultur for alle – og så selvfølgelig dig der ønsker en bolig fuld af plads og muligheder. Velkommen til Skive!

Kontakt