Ramsdahlsvej 95A

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1268
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 104 m2
  • Grundareal: 1724 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1907
  • Ombygget: 1976
  • Energimærke: E

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

Velkommen til Ramsdahlsvej, en rolig adresse i landlige omgivelser, hvor I kan nyde en fredelig tilværelse med naturen i højsæde og livsnyderi på dagsordenen.

Åbne marker og grønne vidder udfolder sig i nabolaget og understreger den landlige idyl. Her er ro, højt til himlen og en atmosfære, der indbyder til at komme helt ned i gear. Alligevel går I ikke glip af hverdagens fornødenheder, for der er kun 4 km til Skive centrum og 3 km til Højslev Stationsby, hvor I har skole og gode indkøbsmuligheder. Til daginstitutionen TROLDEBAKKEN er der dog kun godt 1 km. Alt dette sikrer jer en bekvem tilværelse, hvor I hverken skal gå på kompromis med en naturskøn og fredelig tilværelse eller dagligdagens nødvendigheder.

Den charmerende villa står helt perfekt i de idylliske omgivelser, midt på den 1.724 m2 store grund, som hurtigt henleder tankerne på sommerens hyggelige udendørs middage og lyden af børnelatter, der breder sig fra familiens yngste, som boltrer sig på den store grund. Med denne placering og med al den plads stedet byder på, er det oplagt, at I får rige muligheder for at nyde et fantastisk udeliv. Haven er anlagt overskueligt , så den er nem at holde, hvorfor I blot kan læne jer tilbage og nyde naturens gaver i form af vildt i baghaven, så som rådyr og harer.

Foruden boligen får I også et stort hobbyværksted / garage, hvor I får masser af plads til bilen og hobbylivet. Herudover er der andre udhuse til opbevaring, og et skønt isoleret fyrrum, idet opvarmning af huset sker med pillefyr. I er derfor sikret en god fyringsøkonomi.

Indenfor oplever I et hjem med charme, der viser sig i alt fra den moderniserede indretning til det skønne dagslys, der strømmer ind i rigelige mængder fra vinduespartierne. Huset er velindrettet med en god rumfordeling, så alle kvadratmeter er udnyttet til fulde. Her kan selv den store familie kan finde sig til rette. Planløsningen indeholder lige nu 2 store soveværelser og skulle I få brug for et ekstra værelse, så er der gode muligheder for at dele et rum til 2 værelser. Både bad og køkken står utroligt flot efter en større modernisering. Badeværelset har separat bruseniche og et lækkert lysindfald fra ovenlysvindue, og der er væghængt toilet. Det veludstyrede køkken står i sort og hvidt, hvilket giver et varmt og kontrastfyldt køkken, ganske flot. Endvidere er der også et ekstra toilet, som befinder sig på første sal, meget praktisk. Stuen og alrummet hænger sammen og giver nærmest plads til 3 afdelinger, spisestue, sofahjørne og måske et læsehjørne eller kontor. Mulighederne er mange. Endelig er der adgang til en skøn udestue, hvorfra hele familien kan nyde udsigten til haven og naturen. Huset er i gennemgående god stand, moderniseret og er klar til at flytte ind i, så det kan hurtigt blive et hjem, der passer perfekt til jer.

Velkommen HJEM.

Kontakt