Ringvej 51

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1162
  • Beliggenhedsby: 7470 Karup J
  • Boligareal: 101 m2
  • Grundareal: 810 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1956
  • Energimærke: D

Beskrivelse

RINGEN SLUTTES PÅ RINGVEJ

På Ringvej 51 i den lille landsby Kølvrå tæt på Karup ligger denne hyggelige mustensvilla. Den vil passe perfekt til børnefamilien, og er der teenagere i husstanden, er den særdeles velegnet grundet den fine plantegning.

Når du træder ind i dette dejlige hus, bliver du modtaget af en hyggelig entre, som fremstår i en lys og indbydende stil. Denne stil videreføres i resten af huset, hvorfor der er en god sammenhæng mellem de forskellige rum og et gennemgående lyst og attraktivt look hele vejen igennem.

I stueetagen, der har gulvvarme, finder du en stor stue, som sagtens kan fungere som både spise- og opholdsstue på én gang. Stuen indbyder virkelig til råhygge for hele familien. Køkkenet, som består af smukke hvide elementer, smelter sammen med stuen og giver dig rigtig god mulighed for at være sammen som familie; måske står far og datter og udforsker det Thailandske køkken, mens mor og søn sidder ved spisebordet og laver lektier. 

Til stueetagen hører også et meget dejligt badeværelse, som fremstår lyst og lækkert med klinker i bruseniche og på gulvet samt hvidmalede murstensvægge der giver et flot og lyst look. 

Husets førstesal kan prale af tre rigtig gode værelser, og etagen egner sig derfor perfekt som soveafdeling.

I kælderen er der et stort vaskerum med rigelig plads til vaskefaciliteter, og der er desuden gode opbevaringsmuligheder. Der er også tre gode disponible rum. Indretningen i kælderen gør også, at den er særdeles velegnet til en særskilt teenageafdeling, hvis der skulle være sådan nogle i husstanden.

Udenfor er der en skøn have, hvor der er plads til både køkkenhave, legehus og måske endda et drivhus, hvis det kribler i dine grønne fingre for at komme i gang med at dyrke dine egne grøntsager. Midt i haven ligger husets umådeligt hyggelige træterrasse, som der er udgang til fra stuen, og her kan familien nyde hinandens selskab en lun sommeraften med en kølig forfriskning i hånden, mens den vidunderlige lyd af børnenes latter fylder i haven. Udendørsarealerne tæller også en stor carport med plads til to biler og diverse haveredskaber. Der er desuden et mindre overdækket skur, som kunne gøre det perfekt som cykelparkering.

I Kølvrå finder du både dagsinstitution, fodboldstadion og friluftsbadet, så der er gode aktivitetsmuligheder for børnefamilien. Kun tre km væk ligger Karup, hvor du kan gøre dine daglige indkøb, hente nybagt brød hos bageren eller indtage en dejlig frokost på café.

Alt i alt en super funktionel bolig der fremstår indbydende og indflytningsklar!

Kontakt