Rønnealle 14

  • 122 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7470 Karup J
  • Boligareal: 122 m2
  • Grundareal: 710 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1946
  • Ombygget: 1996
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Udover boligarealet på 122 kvm er der direkte adgang til disponibelt rum på 14 kvm, samt kælder på 15 kvm.

I det hyggelige og børnevenlige Frederiks, som ligger nær det naturskønne Dollerup og Karup finder I denne flotte, røde murstensvilla, som er opført i 1946, med en grund på hele 710 kvm. Huset løbende moderniseret og fremstår i dag meget lys og velholdt. Her på adressen udfolder sig blandt andet et hyggeligt og idyllisk havemiljø samt en stor grusbelagt indkørsel med tilhørende stor muret garage, enhver hobbymands drøm. Boligen udgør i alt 122 kvm, som fordeler sig på 2 plan.

I stueplan er der entre, køkken, stue og spisestue, bryggers og badeværelse. Fra entreen kan villaens stue og førstesal tilgås. Stuen er med sine lyse vægge, lofter og gulve samt brændeovn rummelig og hyggelig. Her er fin plads til både stort spisebord samt sofaarrangement, og herfra er der endvidere direkte adgang til den ene af villaens terrasser. Lyst og funktionelt køkken med god plads til både opbevaring og udfoldelse af kulinariske evner. Herfra er ligeledes adgang til den lyse spisestue samt bryggers, hvor der er direkte adgang til et stort disponibelt rum med ekstra god plads og som man kan indrette, som man finder bedst. På førstesalen er der 3 gode værelser samt bad og repos. Det ene af værelserne er et gennemgangsværelse, men kan f.eks. benyttes som kontor, soveværelse eller opholdsrum. Alle værelserne fremstår lyse og velholdte, hvor det ene blandt andet kan bruges til walk-in. Villaens to badeværelser er holdt i lyse materialer, og har god skabsplads.

Den idylliske og hyggelige have er anlagt med to private terrasser med direkte udgang fra huset samt græsplæne, bede og hæk, således der er god mulighed for privatliv til udelivet. Længere omme i haven er endnu en lille terrasse anlagt, hvor der er rig mulighed for at nyde eftermiddagskaffen. Den ene af terrasserne er overdækket, hvilket blandt andet gør det muligt at opbevare brænde. Dertil er den overdækkede terrasse anvendelig til familiens havemøbler og grill, som gør det muligt at sidde i skyggen på en varm sommerdag eller lade grillen stå i læ for regnen. Til huset hører også en mindre kælder/disponibelt rum.

Villaen ligger tæt på Frederiks Skole, som har både SFO og klub. I nærområdet er desuden gode daginstitutioner, biblioteker og indkøbsmuligheder samt et godt foreningsliv, som vægtes højt af borgerne i byen. Under en kilometer fra villaen finder I Alhedens Idræts- og Kulturcenter, som danner rammen om byens sportsaktiviteter. Her dyrkes alt fra håndbold, fodbold, badminton, volley og svømning. Her ligger også byens attraktive og flotte kulturhus, hvor det er muligt at afholde større, private arrangementer.

Kontakt