Rugbakken 8

 • 104 m2
 • 4
 • 695.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1300
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 104 m2
 • Grundareal: 743 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1968
 • Ombygget: 1984
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Det hyggelige Dommerby ligger godt placeret for børnefamilien, da der er skole, børnehave og rigtig gode bus- og togforbindelser i kort afstand. Herudover er der fine indkøbsmuligheder i Højslev, og på cykel kommer du på få minutter ind til Skives midtby.

Villaen ligger på Rugbakken 8, en hyggelig og rolig villavej, og den råder over 104 kvadratmeter og en fordelagtig planløsning, som henvender sig til en bred køberskare. Fra vejen fører indkørslen hen til en god garage, og den står med et hobbyværksted samt et skur i forlængelse. I bydes velkommen af den fine forhave, og bagved ligger en skøn baghave med højbede, et stort æbletræ og et skønt terrassemiljø.

Indvendigt trænger boligen til friske farver og forbedringer, og det giver jer frie hænder til at forme hjemmet præcis, som I vil have det.

Hoveddøren åbner op til entréen, som munder ud i en fordelingsgang med indbygget skabsplads til overtøjet. Køkkenet er opført i lyse elementer med alle hårde hvidevarer og en skøn spisekrog, og ved siden af ligger det praktiske bryggers med vaskefaciliteter. Stuen indbyder til råhygge og vinkler sig perfekt, så der både er plads til spiseafdeling og stue, og herfra er der udgang til udestuen som trænger til en kærlig hånd, men den kan hurtig shines op og forlænge sommerhalvåret med et par måneder i hver ende. Boligen råder også over tre gode værelser samt et flisebadeværelse med separat bruseniche.

Velkommen på Rugbakken! 

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5