Sandbyvej 27

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2057
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 120 m2
  • Grundareal: 1192 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1930
  • Energimærke: D

3D TOUR

Beskrivelse

Vil I bo nær lystbådehavnen og Krabbesholm Skov? Så får I her de rigtige muligheder, da I gennem skovens stier kommer til lystbådehavnen på få minutter.

Denne villa har en utrolig attraktiv placering i Skive, hvor I både er tæt på byen og naturen – et sandt slaraffenland for børnefamilien. Villaen ligger på en rolig vej. Området bindes sammen af små stisystemer, og de fører også direkte til Skivehus Skole og SFO samt til den lokale købmand, hvor hverdagens små dagligvareindkøb nemt kan ordnes. I har desuden skoven og fjorden i kort gåafstand – og det samme gælder det maritime liv omkring havnen. Bymidten ligger få minutter på gåben fra hjemmet.

En rummelig og gedigen murermestervilla med plads til hele familien og en spændende stor have, venter på jer, her på Sandbyvej 27 i Skive. Huset vil charmere jer ved første øjekast, for udadtil fremstår det med rene linjer i alt fra de røde murstensfacader med lille gesims fremspring, dannebrogsvinduer og til det fine røde tegltag. Dertil kommer den store grund, som tæller 1.192 kvadratmeter, hvilket i sig selv er en unik detalje, og der er således en dejlig bred grund med god afstand til naboer. Haven kræver minimal pasning, da den primært består af græs og grønne buske, men den gemmer også på solrige hyggekroge, hvor fridagene kan nydes under åben himmel.

Boligens 120 kvadratmeter fordeler sig over stueplan og 1. sal, men herudover råder villaen også over en fin kælder på 70 kvm med gode anvendelsesmuligheder. Lad os starte i stueplan, hvor hoveddøren åbner op til entréen. På denne etage ligger et pænt lyst køkken med en lille spiseplads, og ved siden af ligger den store vinkelstue, hvor der snildt kan indrettes med både spisestue og tv-stue med plads til bløde sofamøbler. Fra stuen er der udgang til en skøn sydvest vendt terrasse. Stueplan rummer også et gæstetoilet, og oppe på 1. salen ligger tre værelser og et badeværelse med bruseniche. Kælderen råder over flere gode disponible rum, egen indgang og et fyrrum, hvor der er installeret et træpillefyr.

Der er tilhørende carport med et dejligt isoleret og stort hobbyrum ved siden af. Her vil hobbymanden have uanede muligheder for store som små hobbyaktiviteter.

Kontakt