Sandbyvej 7

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1625
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 119 m2
  • Grundareal: 734 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1939
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Vil I bo nær lystbådehavnen og Krabbesholm Skov? Så får I her de rigtige muligheder, da I gennem skovens stier kommer til lystbådehavnen på få minutter.

Villaen har en utrolig attraktiv placering i Skive, hvor I både er tæt på byen og naturen – et sandt slaraffenland for børnefamilien. Villaen ligger på en rolig vej. Området bindes sammen af små stisystemer, og de fører også direkte til Skivehus Skole og SFO samt til den lokale købmand, hvor hverdagens små dagligvareindkøb nemt kan ordnes. I har desuden skoven og fjorden i kort gåafstand – og det samme gælder det maritime liv omkring havnen. Bymidten ligger få minutter på gåben fra hjemmet.

En rummelig og gedigen murermestervilla med plads til hele familien og en spændende have, venter på jer, her på Sandbyvej 7 i Skive.

Den nydelige ejendom emmer af idyl, som den ligger der – klædt i røde mursten og pyntet med grønne trædetaljer og mørkt tag med solcelleanlæg. Dertil kommer den lukkede havegrund, som tæller 734 kvadratmeter. Haven kræver minimal pasning, da den primært består af græs og grønne buske, men den gemmer også på solrige hyggekroge, hvor fridagene kan nydes under åben himmel.

Boligens 119 kvadratmeter fordeler sig over stueplan og 1. sal, men ejendommen råder også over en højloftet kælder med gode anvendelsesmuligheder. Lad os starte i stueplan, hvor hoveddøren åbner op til entréen. På denne etage ligger et stort køkkenalrum med plads til hele familien, og ved siden af ligger stuen. Stuen indbyder til råhygge med plads til bløde sofamøbler. Stueplan rummer også et gæstetoilet, og oppe på 1. salen ligger tre værelse og endnu et toilet. Fra det største af værelserne ligger desuden en stor, vestvendt svalegang. Kælderen råder over et stort vaskerum, tre gode disponible rum og et badeværelse – fra denne etage er der endda direkte udgang til haven og terrasseområdet.

Kontakt