Skjoldborgs Vej 32

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1837
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 171 m2
  • Grundareal: 785 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1916
  • Ombygget: 1998
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

Flot moderniseret villa med lækre detaljer.

På Skjoldborgs Vej 32 har vi nu fornøjelsen at udbyde denne charmerende villa, der byder på et yderst flot renoveret indre. Her får I masser af plads og store værelser.

Den rødmurede villa ligger godt placeret for enden af en blind vej, i et hyggeligt, lukket villakvarter i det attraktive Digterkvarter. Det familiære kvarter er udgjort af blinde villaveje. Villaen er for den unge børnefamilie beliggende yderst centralt med kort afstand til Brårup skole og Egeris Butikstorv, der bugner af indkøbsmuligheder. Ellers ligger der et hav af uddannelsesinstitutioner, KCS og badeland i nærheden.

Villaen ligger med en skøn, grøn have omkring sig, hvor I finder masser af hyggekroge. Specielt må nævnes den skønne overdækkede terrasse, hvor der er ly for vind og vejr, så sommermiddagene bliver helt perfekte. Ellers er der også mulighed for at benytte den åbne terrasse, hvis I er til bagende solskin. Med andre ord, så får I masser af muligheder for et fantastisk udeliv.

Parkér bilen i den store murede garage og kom med indenfor, hvor boligen byder på 171 m2.

Træder man ind i boligens entré, imponeres man hurtigt over den flotte renovering, der er gennemgående i hele huset. Her venter et vælde af imødekommende og indretningsvenlige arealer på jer. Hvert eneste rum i huset har fået en kæmpe make-over, så boligen er helt klar til, at I bare kan pakke flyttekasserne ud og indrette jeres drømmehjem.

I stueplanet har I et kæmpe leverum, der kombinerer køkken og stue, der gør det muligt at bevare kontakten til hele familien, mens der laves mad i det ret så imponerende køkken med skarpe linjer, masser af bord- og skabsplads. Det lyse stuerum bliver uden tvivl husets samlingssted, da det rummer mange indretningsmuligheder, hvor der både kan arrangeres sofagruppe og spisebordsplads. Badeværelset er ligesom resten af huset flot renoveret i et lækkert tidløst design og med brusehjørne. Der er desuden et fint lyst gæstetoilet, et bryggers med bagudgang og plads til vaskesøjle, samt 2 meget store værelser.

På førstesalen får I et kæmpe værelse, et lille klæderum samt endnu et badeværelse, som har bruseniche.

Alt i alt: En bolig, der er let at forelske sig i.

Velkommen hjem!

Kontakt