Skrænten 19

  • 98 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 98 m2
  • Grundareal: 661 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1959
  • Energimærke: G

Beskrivelse

CHARMERENDE VILLA MED FLOT HAVE I FLERE NIVEAUER

Tag med til Skrænten 19, hvor jeres nye hjem venter.

I det rolige villakvarter står en klassisk murstensvilla og byder jer velkommen med en nydeligt anlagt forhave og en flisebelagt indkørsel, der leder direkte hen til garagen. Bagved huset breder haven sig i flere niveauer som jeres private oase, et dejligt uderum, hvor I kan læne jer tilbage på terrassen og nyde udsigten over den frodige beplantning, de snoede stier og den lille dam, der skaber den helt rigtige stemning i udelivet. I havens sidste niveau har I to gode udhuse og rig plads til at dyrke køkkenhave, hvis I har grønne fingre. Her er der helt igennem skønt.

Bag hoveddøren venter der jer 98 veludnyttede m2, der i særdeleshed henvender sig til parret – unge som seniorer. Huset har masser af charme, en behagelig rumfornemmelse og en god planløsning. Der er to soveværelser, så I nemt kan indrette kontor, hobbyrum, gæsteværelse eller eventuelt et børneværelse, hvis I drømmer om familieforøgelsen. I værelsesafdelingen finder I også et nydeligt badeværelse med separat bruseniche og et praktisk vaskerum, der tilgås udefra. Vi fortsætter ind i den dejlige vinkelstue, hvor brændeovnen sætter en hyggelig stemning og hvor der er rig plads til både sofaafdeling og spisemiljø. Fra stuen er der adgang til et nydeligt og velholdt køkken med fine træelementer, gode opbevaringsløsninger og rig bordplads til at udfolde kogekunsten på egen hånd eller i fællesskab. Det er tydeligt, at huset løbende er passet og vedligeholdt. Standen er god, og I kan sagtens flytte ind og få glæde af boligen som den er i dag.

Adressen er Skrænten 19, en rolig beliggenhed, der sætter jer i gåafstand til grønne områder og alt, hvad I har behov for i hverdagen. De daglige indkøb kan klares i Rema 1000, som kun ligger 500 meter fra hoveddøren, og der er take-away at hente hos det lokale pizzeria, som også kan nås til fods. Nærområdet er generelt hverdagsvenligt med alt fra skoler og daginstitutioner til fritidsaktivteter og sportsfaciliteter lige ved hånden, som også gør beliggenheden ideel for familien. Ydermere tager det kun få minutter at cykle til Skive midtby. En bedre beliggenhed er svær at finde.

Sælgers faktiske årsforbrug af naturgas (2018/19) har, uanset det beregnede forbrug i Energimærket, dog kun været kr. 13.551.

Kontakt