Skrænten 24

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1343
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 88 m2
  • Grundareal: 624 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1944
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Her bydes I velkommen til en dejlig og moderne murermestervilla i Skive i en glimrende stand med en stor, grøn have til. Her kan I glæde jer til en flot og velholdt villa, der fremstår lys og venlig.

Boligen er helt perfekt til den mindre familie eller det unge par, der skal gøre deres indtog på boligmarkedet for første gang og derfor gerne vil have en overskuelig bolig uden behov for moderniseringer. Her er boligen allerede gjort klar.

Stueetagen består af en dejlig lys entré med trappe til 1. sal, hvorfra I tilgår et stort åbent rum med køkken, spiseafdeling og dagligstue. Et dejligt lyst rum takket være de gode vinduer, der lukker solens stråler indenfor. Selve køkkenet er nyere, stilfuldt indrettet med hvide overflader. Her er der rigeligt plads til at stå og lave al slags mad, og de mange skuffer og skabe kan snildt indeholde alle madvarer og store mængder kogegrej. Chefkokkens kreationer kan nydes i alrummet, hvor der kan stå det helt store spisebord med plads til, at gæster kan sidde med til bords. Selve dagligstuen indrettes nemt med god plads til det helt store sofahjørne, og der kan også klemmes et skrivebord ind, hvis man gerne vil have en kontorplads, hvor man kan sidde og arbejde. Fra køkkenet er der adgang til en dejligt stor baggang med plads til vaskemaskine og et skønt rum til opbevaring eller alternativt at indrette dette rum til et kontor, hvis der skulle blive brug for det. Sidste rum i stueplan er det flotte badeværelse med bruseniche.

På førstesalen finder vi både soveværelse og børneværelse. Begge rum er med loft til kip, synlige hanebånd og lyse trægulve.

Til huset hører en dejlig overdækket terrasse, som I finder lige udenfor baggangen, og der er endvidere et dejligt stort hobbyrum, som er isoleret og derfor kan anvendes til utallige formål. Den store have har både plads til barneleg og gode mængder havebrug. Der findes enkelte træer og buske i haven, og her er rigelige muligheder for at anlægge hyggekroge og dejlige områder til afslapning i den grønne have.

Vi befinder os i et roligt villaområde i Skive, hvorfra der er kort afstand ind til bykernen. Alle hverdagens fornødenheder er inden for rækkevidde med blot 500 meter til nærmeste supermarked, og der er kun få hundrede meter længere hen til nærmeste folkeskole. Der er naturområder i nærheden af huset, der inviterer til en gåtur i det fri. Området er populært blandt naturelskere, der nyder godt af nærheden til Skive Fjord med alt der hører med af aktiviteter på vandet.

Kontakt