Skrænten 9

  • 102 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 102 m2
  • Grundareal: 790 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1935
  • Ombygget: 2003
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Her bydes I velkommen til en dejlig og moderne murermestervilla i Skive i en glimrende stand med en stor, grøn have til. Her kan I glæde jer til en dejlig udsigt mod de åbne arealer mod øst, og en bolig med store moderniseringer og derfor gjort klar til indflytning.

Boligen er helt perfekt til den mindre familie eller det unge par, der skal gøre deres indtog på boligmarkedet for første gang og derfor gerne vil have en overskuelig bolig uden behov for moderniseringer. Her er boligen allerede gjort klar.

Stueetagen består af et stort åbent rum med køkken, spiseafdeling og dagligstue. Et dejligt lyst rum takket være de gode vinduer, der lukker solens stråler indenfor. Selve køkkenet er nyere, stilfuldt indrettet med sorte elementer, hvide overflader og hvide metrofliser for enden. Her er der rigeligt plads til at stå og lave al slags mad, og de mange skuffer og skabe kan snildt indeholde alle madvarer og store mængder kogegrej. Chefkokkens kreationer kan nydes i alrummet, hvor der kan stå det helt store spisebord med plads til, at gæster kan sidde med til bords. Ellers kan man træde ud ad dobbeltdøren til den hævede terrasse, hvor man kan nyde udsigten over haven.

Selve dagligstuen indrettes nemt med god plads til det helt store sofahjørne, og der kan også klemmes et skrivebord ind, hvis man gerne vil have en kontorplads, hvor man kan sidde og arbejde. Trappen op til førstesalen skal findes i den nydelige entré, hvor der også er god plads til overtøj og sko, og på førstesalen finder vi husets tre værelser samt badeværelset. Sidstnævnte er godt indrettet med klinker på gulvet, en rummelig bruseniche og enkelt møblement. Af de tre værelser, er det største mest oplagt at benytte som master bedroom med en stor skabsvæg, der gerne skulle kunne indeholde hele garderoben. Husets kælder indeholder et praktisk vaskerum og et rum, der kan bruges til opbevaring eller hobbybrug.

Til huset hører en stor have, hvor der både er plads til barneleg og gode mængder havebrug. Der findes enkelte træer og buske i haven samt et praktisk brændeskur, og her er rigelige muligheder for at anlægge hyggekroge og dejlige områder til afslapning i den grønne have. Havegrej opbevares godt i hobbyrummet, der er i åben forbindelse med garagen.

Vi befinder os i et roligt villaområde i Skive, hvorfra der er kort afstand ind til bykernen. Alle hverdagens fornødenheder er inden for rækkevidde med blot 500 meter til nærmeste supermarked, og der er kun få hundrede meter længere hen til nærmeste folkeskole. Der er naturområder i nærheden af huset, der inviterer til en gåtur i det fri. Området er populært blandt naturelskere, der nyder godt af nærheden til Skive Fjord med alt der hører med af aktiviteter på vandet.

Kontakt