Smøgen 4B

Information

  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Ejerudgift pr. md.: 1761
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 125 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1920
  • Ombygget: 2000
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Charmerende penthouse med loft til kip, hems og udsigtsfuldt tårnværelse

Lige midt i hjertet af Skive ligger Smøgen; en stemningsfuld beliggenhed, der samtidig er utrolig rolig, selvom alle byens fristelser vitterligt ligger placeret som dine nye naboer. Det Gamle Rådhus i Skive befinder sig lige midt i det hele som en ikonisk gul bygning, og herfra breder de levende gågader sig med alverdens spændende forretninger og hyggelige caféer, som gør det til en leg at udleve en spontan hverdag, hvor det altid er muligt at erhverve sig en ny, smuk beklædningsgenstand til garderobeskabet eller mødes med en god veninde til en hurtig kaffe nede på den lokale yndlingsbeværtning.

Ja, hvis du holder af byens særlige atmosfære og gerne vil bo tæt på den, så er denne beliggenhed lige noget for dig. Og hvis du samtidig har en forkærlighed for unikke hjem, der skiller sig ud fra mængden med masser af charme og personlighed, så vil denne penthouse bestemt også tale til dit hjerte.

Den 125 kvadratmeter store livsnyderlejlighed er noget helt for sig med sin fantastiske loftshøjde, hvor loftet går hele vejen til kip over de gamle, smukke bjælker, som synligt træder frem og bliver en naturlig del af rummenes samlede udtryk. I det betagende opholdsrum, der åbner sig midt i boligen med køkkenplads og stuemiljø, løber de store ovenlysvinduer også med en del af opmærksomheden og bringer et dejligt lysindfald ind i boligen fra forskellige niveauer, ligesom det er muligt at nyde en flot udsigt mod både trætoppe og himmelblå.

Lejligheden har virkelig mange bemærkelsesværdige detaljer, og noget af det, der virkelig er med til at gøre boligen unik, er de to ekstra niveauer øverst oppe i bebyggelsen. For foruden en indbydende entré, et stort badeværelse, to soveværelser og et fantastisk opholdsrum leder to stiger op til lejlighedens to hemse, som giver en række ekstra muligheder. Fra det ene soveværelse er der således adgang til en ekstra soveplads oppe på hemsen, hvilket med garanti vil være et hit hos børnefamilien, mens der via stigen inde i alrummet er adgang til et fint "tårnværelse", der nærmest fremtræder som en cirkulær pavillon med enestående udsigt over området.

Denne bolig og dens fremragende beliggenhed er fyldt til bristepunktet med gode egenskaber, og I skal simpelthen kigge forbi og opleve det hele med egne øjne for at forstå det 100 % – er I klar?

Kontakt