Søbyvej 12

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1745
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 217 m2
  • Grundareal: 893 m2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1955
  • Ombygget: 2015
  • Energimærke: B

Beskrivelse

DEJLIG RUMMELIG VILLA – OPLAGT TIL FAMILIEN PÅ UDKIG EFTER NOGET SÆRLIGT

På Søbyvej 12 i Højslev ligger der en ganske særlig villa på 217 kvm og venter på sine næste ejere. Skal det være jer?

Ja, boligen er noget ganske særligt, og det ses allerede fra første besøg. Med bilen parkeret i den dobbelte garage på 71 kvm, kan I bevæge jer ind i entréen, hvor I modtages af sorte, blanke klinker. Sikke en velkomst. Den rummelige entré gør det muligt for jer at hænge overtøjet væk og stille skoene, således at det ikke flyder i resten af hjemmet.

Fra entreen bevæger I jer op ad trappen til øverste etage og kommer til boligens fælles områder, hvor hele familien kan samles. Heroppe finder I nemlig først og fremmest køkkenet, der med sin gode bordplads og rige muligheder for opbevaring, er det perfekte sted for madlavning. I åben forbindelse med køkkenet ligger alrummet og stuen, hvor familien kan samles for at høre om livets store såvel som små begivenheder. Heroppe ligger også det første af boligens i alt to badeværelser samt et mindre værelse.

Fra alrummet tilgår I via trappe husets haveplan, hvor der er indrettet med rigtig mange rum. Her finder I i alt fire gode og store værelser, hvor det ene er udstyret med et walk-in-closet. Der er også et praktisk og rummeligt bryggers, samt det andet badeværelse.

En villa, der er flot moderniseret med bl.a. 2 nye badeværelser og gulvvarme overalt. Endvidere er huset efterisoleret og har vinduer med energiglas.

Kunne man drømme om mere? Jo det skulle da lige være en stor have, hvor familiens forældre på en lækker terrasse kan nyde et afslappende øjeblik, mens familiens børn slår sig løs på græsplænen. Og også det kan boligen tilbyde. Dermed bliver det et helt perfekt sted for familien, der drømmer om en rolig og hyggelig tilværelse med plads til leg. Udenfor findes også et ganske stort udhus på 40 kvm.

Indenfor få hundrede meter finder I alt, hvad I kunne have brug for i en travl hverdag. Højslev kan nemlig præsentere jer for både dagligvareforretninger, skole og daginstitution, og dertil finder I Højslev Station i kort afstand, så I hurtigt kan komme hjem, når I har været ude og føjte. Det aktive lokalmiljø er præcis, hvad man drømmer om, når man søger en bolig i et idyllisk landsbymiljø. I området ligger der masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele!

Skulle I dog alligevel en dag hungre efter de muligheder, en lidt større by kan tilbyde, så ligger Skive kun 8 kilometer herfra. Herinde vil I frit kunne udforske de mange butikker og spisesteder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor her i Højslev!

Kontakt