Søbyvej 14

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1120
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 117 m2
  • Grundareal: 869 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1956
  • Energimærke: G

FLYFOTO

Beskrivelse

FLOT OG VELHOLDT VILLA PERFEKT TIL FAMILIEN

Tag din familie under armen og aflæg denne spændende og særlige villa i Højslev et visit. Hvem ved? Måske er det her stedet, hvor I sammen skal dele livets mange oplevelser?

Fra vejen ligner boligen en helt normal villa med tilhørende kælder, men hvad der i første omgang fremstår som kælder er i virkeligheden et haveplan, som giver en masse ekstra plads, I kan nyde godt af. Bilen kan I med fordel parkere enten tørt og sikkert i garagen eller i indkørslen foran. Herfra kan I nu glæde jer til at bevæge jer ind i en villa, som gennem tiden er blevet flot vedligeholdt, og som af den årsag fremstår indflytningsklar.

Fra hoveddøren træder I ind i en rummelig og lys entré, og et godt førstehåndsindtryk etableres. Med overtøjet fint hængt væk, bevæger I jer nu først ind i den store og lyse stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Særligt det lyse gulv og ikke mindst det betagende lysindfald vil falde jer lige i øjnene. Rummets størrelse gør det muligt at indrette jer med både bløde møbler og et stort spisebord, hvor familien kan samles om et lækkert måltid.

Måltidet er blevet sat sammen i det moderne køkken, hvor sorte køkkenlåger er med til at bryde med det lyse gulv. Med masser af god bordplads og fine muligheder for opbevaring bliver da også de helt perfekte rammer for kulinarisk udfoldelse skabt.

På stueplan finder I derudover to værelser begge indrettet med praktiske skabsløsninger og et nydeligt badeværelse, som er indrettet med toilet, håndvask og separat bruseniche. I haveplanet ligger der yderligere to store værelser, hvilket giver masser af plads til hele familien. Hernede finder I også et ekstra badeværelse med tilhørende skøn sauna.

Til villaen hører også en fin have, der primært består af græs. Haven indrammes af høje træer og frodige buske, og der indbydes til masser af børneleg og spil på plænen.

Boligen er placeret i en helt perfekt landsby, som har det hele. Kun få meter fra hjemmet ligger Højslev Station, hvorfra I kan komme med toget og ind til Skive eller til Viborg. På den anden side af stationen lokker indkøbsmuligheder, en slagter og en restaurant. I byen finder I også både skole, børnehave, plejehjem og flere frisører, og med andre ord kan man altså sige, at det er en landsby langt ud over det sædvanlige. Og som prikken over i’et byder området på masser af muligheder for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena, byder sig til med alverdens idrætslige aktiviteter. Velkommen til byen, der har det hele!

Kontakt