Solvangs Alle 4

 • 175 m2
 • 9
 • 2.695.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1953
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 175 m2
 • Grundareal: 928 m2
 • Værelser / stuer: 9
 • Byggeår: 1949
 • Ombygget: 2010
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Flot murermestervilla med panoramaudsigt over Skive Ådal. Med den centrale adresse er der 5 min`s gang til bymidten og ådalen med den smukke Salling natursti.

Villaen er placeret midt på grunden og har adgang til Holstebrovej ad snoet gangsti og flot ankomst og p-forhold fra Solvangs Alle. Villaen er bygget ind i skrænten, så man ankommer til en imponerende trappe/terrasse , hvor husets amerikanske indgang direkte til alrum, straks giver fantastisk udsigt.

På den indvendige front venter tre hele etager, som hver især byder på en række virkelig spændende muligheder, som kombinerer hverdagslivets rolige hjemlighed med små velværefinesser, der både udtrykker sig i stilen såvel som i de generelle løsninger. Fx får man i kælderplan et stort badeværelse med adgang til privat sauna, mens der på førstesalen venter et ægte masterbadeværelse i gennemført design med luksuriøst brusehjørne bag glasfacaderne. Dertil vil man opdage et væld af små gode detaljer, når man begiver sig rundt i det store hus. Noget andet, som er gennemgående, er det fine lysindfald overalt. Førstesalens tre regulære værelser er badet i lys og har samtidig den smukkeste udsigt over naturområderne. I stueplan udfolder fællesrummene sig i en glidende overgang, hvor køkken, spisestue og opholdsstue via de franske dobbeltdøre smelter sammen. Beklædningen bag køkkenets kogeplade samt køkkenbordet er udført i glasklinker designet og lavet af en kunsthåndværker, hvilket er endnu en fin detalje ved boligen. Til alle sider er der desuden udgang til de skønneste terrasser med mange hyggelige kroge, hvorfra man kan nyde udsynet fra alle vinkler. Der er endvidere overdækket udekøkken i hele husets længde.

Parkeringsfaciliteterne udgøres af 78 m2 dobbelt carport med isoleret skur i midten, hvor der er masser af opbevaringsplads. Hele denne attraktive treenighed er beklædt med eternitplade, zink og lærkebrædder i hele længder for et rustikt udtryk.

Huset her og dets omgivelser har kort sagt det hele, masser af plads, æstetisk sans, en hyggelig stemning, flot udsigt og et vidunderligt lokalmiljø nær byliv og natur. Som en ekstra bonus kan dele af den gode kælder evt. adskilles til separat lejemål med mulighed for en god lejeindtægt, eller blot en "cool" kælder til familiens teenager.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5