Østerbrogade 8

 • 153 m2
 • 4
 • 795.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1217
 • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
 • Boligareal: 153 m2
 • Grundareal: 781 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1918
 • Ombygget: 1991
 • Energimærke: D

Beskrivelse

I den stemningsfyldte landsby Lem, mærker man straks den hyggelige atmosfære og de idylliske omgivelser, som blot forstærkes af de grønne, omkringliggende marker. Bare 150m væk fra denne villa lokker den lokale Spar med friske og velassorterede råvarer. Her vokser børnene op i trygge og fredelige rammer, en helt perfekt beliggenhed for familielivet.

Og, familielivet er netop det, der er plads til her. Boligen udfolder sig på hele tre etager, med et veldisponeret kælderplan, hvor I finder tre disponible rum, som giver jer et hav af indretningsmuligheder. Stueplanet byder indenfor i et dejligt opholdsmiljø, hvor to stuer og en skøn udestue ligger i forlængelse af hinanden og indbyder til hyggeligt samvær foran den fine brændeovn. Her ses en flot hvælving, sprossede vinduer og et behageligt lysindfald, der tilsammen skaber en dejlig atmosfære og tilfører charme til den i forvejen stemningsfyldte villa. Et lækkert køkken i romantisk stil støder til og tilfredsstiller den passionerede hjemmekok med gode opbevaringsløsninger, flotte udstillingsskabe og masser af plads til at indrette en lille spisekrog. Stueplanet byder endvidere på et rummeligt forældresoveværelse med skabsvæg, samt et lækkert badeværelse, hvor et stort badekar indbyder til en afslappende stund efter en lang dag. Imens byder 1.salen på et nydeligt wc og tre gode værelser, hvor I nemt kan indrette jer med soveværelse, børneværelse og hobbyrum.

Villaen har det hele, og den fantastiske have med tilhørende garage sætter bare prikken over i’et. Her venter jer et pragtfuldt udeliv, og man forestiller sig straks hvordan omgivelserne forvandles til en blomsterrig oase om sommeren, imens børnene lystigt leger på plænen og lyden af børnelatter breder sig i omgivelserne.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5