Stranddalen 62

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1025
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 80 m2
  • Grundareal: 795 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1975
  • Ombygget: 1997

Beskrivelse

CHARMERENDE MODERNISERET FRITIDSHUS NÆR LIMFJORDEN

Med dette hyggelige fritidshus får I Limfjorden som naboer, og badestranden ligger kun et stenkast væk. På den kilometer lange strand kan børn og barnlige sjæle fange krabber fra badebroen, bygge sandslotte eller blot tage en slapper i sandet. Stranden har desuden faciliteter som boldbaner, shelters og bålplads, så her kan man ikke undgå at indånde den friske luft i takt med havets bølger. Eskov Strandpark ligger i det utroligt smukke og uspolerede Nordsalling direkte ud til Limfjorden i et kuperet terræn, der er kendetegnende for området. Bro- og Bådelauget er med til at skabe et godt miljø, hvad enten I har robåd eller motorbåd og gerne vil opleve Salling fra søsiden eller fange nogle fisk.

For enden af indkørslen ligger det rød- og hvidmalede fritidshus på en 795 m2 grund. Huset er på 80 m2 og henvender sig bl.a. til børnefamilien, der gerne vil nyde sine ferier med plads omkring sig. Den enkle have består af en grøn plæne og et elegant birketræ omsluttet af en hæk. Krævende havearbejde er således ikke noget, I skal bekymre jer om, så der kan frit leges og spilles bold i græsset uden hensyntagen til sarte blomsterbede. Yderligere hører der to disponible rum med til huset hvor cykler, plæneklipperen og havemøbler kan opbevares.

Fritidshuset fremstår særdeles velholdt og moderniseret, alt i fine lyse farver og et skønt lysindfald fra alle vinduer. Samtlige kvadratmeter er veludnyttede med tre værelser og en rummelig stue, der med de gennemgående lyse gulve fører ud til det velholdte køkken. Vinduerne i alrummet inviterer solen ind, og direkte fra stuen kan I begynde dagen ved at slå jer ned på den hyggelige østvendte terrasse og nyde solens første stråler. Generelt er der rig mulighed for at få følgeskab af solens varme i løbet af dagen, da huset byder på endnu en vestvendt terrasse, hvoraf en del heraf har overdækning med et integreret udekøkken samt rigelig plads til grill og spisekrog. Det flotte badeværelse har bruseniche med store mørke fliser, der fortsætter ud på gulvet, hvilket giver rummet en moderne fornemmelse mod de hvide vægge.

Fritidshuset indbyder således til afslappende stunder med familien, hvor der er plads til livet med nedsænkede skuldre.

Kontakt