Strandetvej 34

  • 172 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 172 m2
  • Grundareal: 2025 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1931
  • Ombygget: 2006
  • Energimærke: D

Beskrivelse

LYS OG INDBYDENDE FAMILIEVILLA

Hungrer I efter Limfjordens friske havluft og et ordentligt skud grønne omgivelser inden for armslængde? Så er det om at se med her – villaen på Strandetvej 34 kalder nemlig på et hold nye beboere, som ønsker at slå sig ned ikke så langt fra den skønne Limfjord.

Et hus uden have er som Tintin uden Terry, og med et samlet grundareal på hele 2.025 kvadratmeter får I heldigvis grønne udearealer for alle pengene. Haven er nem at holde og byder på et herligt, sydvendt terrassemiljø med plads til alle de obligatoriske havemøbler. I får endda også hele to kæmpestore garager til rådighed.

Det er endelig blevet tid til at tage et kig på hjemmets 172 kvadratmeter, der åbner op for en lys og indflytningsklar atmosfære. Det ligger lige til højrebenet at indrette sig med tonsvis af bløde møbler foran stuemiljøets brændeovn, og udestuen står klar, når frokosten skal assisteres af bagende solstråler. Med højt til loftet og lys bragende gennem de store vinduespartier er der ingen tvivl om, at stuemiljøet og udestuen bliver jeres foretrukne samlingspunkt.

Hjemmets funktionelle planløsning har meget mere i vente. Foruden et flot, lyst spisekøkken byder stueetagen nemlig på en rummelig entré med plads til vaskemaskine og et badeværelse med separat bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til jeres oplagte master bedroom med indbyggede skabe.

Er I klar på at udforske førstesalen? Med endnu et badeværelse og hele tre potentielle soveværelser til rådighed er der næsten ingen grænser for, hvordan I kan indrette jer – er I for eksempel familien med tre børn? Så har I muligheden for at skabe et forældresoveværelse i stueetagen og en hyggelig børneafdeling på førstesalen.

Huset opvarmes med stokerfyr fra 2013, som er placeret i garagen, og sælgers forbrug af træpiller har været ca. 4-5 tons årligt.

Med base på Strandetvej 34 bliver naturen jeres helt egen legeplads. I er omringet af græsgrønne marklandskaber og smukke, langstrakte vidder, mens Limfjorden står klar med sit brusende favntag. Hvis I kan lide at bo i fredelige omgivelser, hvor melodisk fuglefløjten er det tætteste, I kommer på støj, så er denne beliggenhed lige noget for jer. Der er ca. 3 km til Virksund, hvor der bl.a. ligger et lille fiskerleje, en dejlig sandstrand samt en lystbådehavn med en hyggelig atmosfære. På omkring 10 minutter kan I endda køre til hyggelige Højslevs indkøbsmuligheder. Hvad mere kan man ønske sig som den aktive og naturelskende familie?

Kontakt