Strandvænget 50

 • 188 m2
 • 5
 • 3.645.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2880
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 188 m2
 • Grundareal: 1350 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1997
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Villa i eftertragtet område med udsigt over Skive Fjord.

I smukke naturskønne omgivelser og med en fantastisk flot udsigt over Skive Fjord ligger denne arkitekttegnede rødstensvilla i et mondænt og roligt villakvarter.

Det er tydeligt, at der er lagt meget tid og kærlighed i haven, der giver et godt førstehåndsindtryk.

Træd indenfor i den store hall/entré og mærk stemningen.

Dette er ikke noget almindeligt hus, hvilket man tydeligt mærker i den spændende rumfordeling. Der er mange sjove kanter og hjørner, hvilket giver huset en helt unik stemning sammen med de flotte trælofter med synlige bjælker, hvilket går igen gennem hele huset.

Fra hallen er der adgang gennem dobbelte franske døre til den store spisestue, der ligger i åben forbindelse ind til køkkenet. Her er rigeligt med plads til dagens måltider. Køkkenet er meget rummeligt og funktionelt så hele familien kan deltage i madlavningen. Fra køkkenet er der endvidere adgang til baggang og viktualierum med plads til vaskefaciliteter og opbevaring.

Fra hallen er der endvidere adgang til tre gode værelser med skabe i hver. Det største soveværelse har adgang til sit eget private badeværelse med stort badekar og bruseniche. Til de 2 andre værelser hører et mindre badeværelse med bruseniche.

Det sidste rum inden døre er den store stue. Her er der brændeovn til at skabe ekstra hygge og der er vinduer med fjordudsigt hele vejen rundt. Takket være husets placering på en lille bakke har man en fremragende udsigt ud til markerne og fjorden. Fra stuen kan man også komme ud til overbygget svalegang med terrasse, som er langs hele husets facade og hvor man heldigvis har samme udsigt.

Ligesom et indre, der er helt i top, så er villaens beliggenhed også i en klasse for sig.

Boligarealet er på 188 kvm. plus kælder på 43 kvm.

Fra en lille hyggelig gårdterrasse kommer man ind i kælderen/hobbyrummet, som er anvendeligt til mange af familiens gøremål.

Herudover hører der også en muret dobbelt garage på 48 kvm. til ejendommen. Garagen er opført i samme stil som huset.

Ejendommen ligger i omgivelser, hvor naturen er helt tæt på med 100 m til fjorden samt dejlige grønne områder med marker og små lunde. Nærområdet har desuden en masse at byde på, da man med denne placering er tæt på det meste, og som er ideel i forhold til børnefamilien med cykelafstand på 10 min til den lokale skole i Højslev, hvor man desuden finder daglige indkøbsmuligheder.

Her får I en sand oase – forbered jer på at blive forelskede!

Huset har et fint energimærke (C) og fornuftigt varmeforbrug. Der er endvidere installeret solcelleanlæg.

Kontakt