Teglgårdsvej 7

 • 95 m2
 • 6
 • 895.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1189
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 95 m2
 • Grundareal: 370 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1947
 • Energimærke: D

Beskrivelse

En dejlig villa, med en central beliggenhed, venter på jer her på Teglgårdsvej 7 i Skive.

Denne charmerende villa med en central beliggenhed præsenterer sig flot med en rød facade og sort tag fra 2016. Villaen er løbende blevet moderniseret, og fremtræder i dag i flot stand.

I stueplan byder entreen velkommen med en trappe som fører til førstesal samt kælderplan, og giver adgang til køkkenet som er i lyse elementer. En flot dobbelt fransk dør skaber en glidende overgang til den dejlige lyse stue, hvor Morsø brændeovnen indbyder til hyggelige stunder i familiens lag.

På førstesalen finder I et toilet med hvide skabsarrangementer. Derudover er der to værelser, hvoraf det ene værelse har en fantastisk udsigt til marker og fjorden.

Den 56 m2 store kælder byder på et flot badeværelse med lyse gulvklinker og en separat bruseniche. Desuden er der flere gode disponible rum samt egen indgang.

Villaen har en grøn have med hæk hele vejen omkring sig, hvor man kan læne sig godt tilbage på den solrige terrasse, mens børnene har plads til leg på plænen.

Villaen her, samt omgivelserne, har kort sagt det hele: Masser af plads, en central beliggenhed, hyggelig stemning, flot udsigt og et vidunderligt lokalmiljø, hvor skole og indkøb er indenfor få minutters gang fra boligen.

Velkommen til Teglgårdsvej 7.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5