Thomsensgade 20B

  • 114 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Rækkehus
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 114 m2
  • Grundareal: Fællesareal 2.761 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1911
  • Ombygget: 1987
  • Energimærke: A2010

Beskrivelse

Fantastisk velindrettet og hyggeligt rækkehus 200 meter fra Skives gågader.

Kom indenfor på Thomsensgade 20B i hjertet af Skive – her er en pragtfuld mulighed for at erhverve sig et centralt “byhus” kun få skridt fra gågadens aktive forretningsliv, de gode indkøbsmuligheder og de mange lækre spisesteder, som kan erstatte en aften i køkkenet i ny og næ. Ja, her kommer I virkelig til at bo i tæt samspil med byens hyggelige atmosfære, men stadig med alle fordelene ved et rækkehus – herunder jeres egen solrige terrasse, parkeringsplads, adgang til en skøn fælles have og værelser nok til både far, mor og børn.

Lyder det ikke bare skønt?

Rækkehuset er fra 1993 og står flot ud mod den rolige gade, som blot få hundrede meter herfra smelter sammen med den noget mere livlige Nørregade. Via en rummelig fælles indkørsel ankommer I til den mere private “gårdsplads” med fælles parkeringsareal samt med adgang om til den skønne fælles have, der breder sig i fuldt flor med en grøn plæne, bålplads og flere hyggelige kroge, hvor I kan tage plads i havemøblerne under solen.

Jeres hus rejser sig i to etager, og inden I går ind via hoveddøren, kommer I først forbi jeres egen private aflukkede terrasse, som har en perfekt størrelse til loungemøblerne og krukkerne med krydderurter og blomster. Ved siden af terrassen står et rummeligt redskabsskur opført med god plads til alt fra grillen til værktøjskassen.

I bevæger jer herfra ind i stueetagens entré , som har monteret et lille skab ovre i hjørnet, hvor støvsugeren passende kan flytte ind. På venstre hånd har I etagens store gæstetoilet, som både står indrettet med wc, håndvaskmøbel og en vaskemaskine til at klare de huslige pligter. Videre går turen ind i det attraktive køkken, som fremviser en fin detalje i form af de bueformede “vinduer” ind mod stuen, hvilket formår at binde de to opholdsrum sammen. Køkkenet fremstår pænt og velholdt, og der er god plads til spisebordet og et lille kontorhjørne ved trappen. Så alt i alt er der plads til store armbevægelser ude i køkkenet. Stuen er hyggelig med vinduespartier mod gaden og det flotte lyse trægulv. Ovenpå slutter den familievenlige indretning af med tre gode soveværelser med lyse gulve og et dejligt stort badeværelse med et lækkert brusemiljø – bedre bliver det ikke!

Kontakt