Tjørnevænget 31

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1925
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 174 m2
  • Grundareal: 924 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1974
  • Ombygget: 1981
  • Energimærke: D

3D TOUR

Beskrivelse

Vil I bo tæt på naturområde med Karup Å og børnevenlige stisystemer? Så tag et kig på Tjørnevænget 31, hvor der ligger den skønneste villa. Ejendommen danner de perfekte rammer for en rolig og tryg hverdag, og den er ligeså perfekt for jer, der ønsker god plads i drømmeboligen. Her får I ikke mindre end 174 veludnyttede kvadratmeter.

Denne mulighedsrige etplansvilla ligger perfekt tilbagetrukket på en rolig villavej i den sydlige del af Skive og til villaen hører endvidere en carport med redskabsrum. En helt lukket have omkranser desuden hjemmet, og den vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber. Den ligger helt ugenert, og samtidig gemmer den på hyggelige terrasseområder, der naturligvis vender perfekt mod både syd og vest.

Huset er opført i 1974 og tilbygget i 1981, men fremstår dog slet ikke originalt, da der for nogle år siden blev moderniseret i begge badeværelser og den store indgang.

Bag hoveddøren udfolder 1-plansvillaen sig med en stor flot indgang med masser af skabsplads, bord med vask og plads til vaskemaskine. Rummet træder fint i karakter med de sorte gulvklinker i kontrast til de hvide skabslåger. Køkkenet står i lyse farver og rummer også familiens daglige spiseplads, og der er plads nok i køkkenet, når der skal kokkereres for familie eller gæster. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store vinkelstue, med dagslyset, der har frit spil ind gennem de store vinduespartier mod vest, hvor også udgangen til den ene terrasse er. Fra vinkelstuen er der åben forbindelse til den tilbyggede tv-stue, der har en hyggelig brændeovn og udgang til villaens anden terrasse, der ligger stik syd og helt ugenert fra omgivelserne. Stuerne indbyder til hyggelige stunder og har rigelige kvadratmeter til at huse alle dine gæster.

For at hele familien kan udfolde sig, kræver det jo værelser, og dem har denne bolig hele fire af. De mange værelser giver dig mulighed for både at etablere soveværelse, børneværelser, kontor eller noget helt fjerde. Derudover rummer boligen to flotte badeværelser. Begge har toilet, bruseniche, lyse vægge og mørke gulvklinker. Det ene er dog særdeles rummeligt og har 2 vaske samt godt med skabsplads. Til sidst er der husets baggang, hvor der er plads nok til at parkere familiemedlemmernes sko, store som små.

Villaens beliggenhed gør den ikke mindre ideel til børnefamilien. I har stort set alle de faciliteter, I kunne ønske jer indenfor nærmeste rækkevidde. I flæng kan nævnes Ådalskolen, daginstitution, fodboldbaner, Kulturcenter Limfjord, Skive Badeland, Skive Hallerne, og gode indkøbsmuligheder. For enden af Tjørnevænget snor naturstien sig, videre ned langs Karup Å, så der er rige muligheder for vandreture i nærheden. På en kort køre- eller cykeltur kan I nå hyggelige Skive bymidte, som foruden mange gode caféer og restauranter, også kan byde på et stort udvalg af specialforretninger og supermarkeder.

Huset opvarmes med naturgas.

Velkommen på Tjørnevænget 31 – denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd! 

Kontakt