Toftevej 12

 • 158 m2
 • 5
 • 1.295.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1533
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 158 m2
 • Grundareal: 841 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1966
 • Ombygget: 1979
 • Energimærke: D

Beskrivelse

 

Hyggelig og velplaceret etplansvilla for børnefamilien, hvor børnene kan gå til skole for enden af vejen.

Denne velholdte villa placerer sig lunt og trygt på den blinde Toftevej, i det attraktive Højslev. Her er ejendommen omgivet af andre villaer, der giver et godt nabolag med børn, familier og ældre i god harmoni. For enden af villavejen finder man Højslev Skoles grønne boldbaner, og det er også her børnene kan gå igennem til skolen. Der er ligeledes få min. gang til den nærmeste børnehave, som ligger  i villaområdet. Dagligvareindkøbene kan ordnes bare 10 min. gang fra boligen, hvor også byens slagter og blomsterhandler samler sig, med Højslev St. kun få meter derfra. Søby-Højslev området byder på idrætsforening samt Søby-Højslev Arena, hvor man kan sende børnene afsted til sport eller besøge friluftsbadet med familien.

På Toftevej 12  kan bilen parkeres i den integrerede garage, mens der er plads til gæsternes bil i indkørslen. Ejendommen byder på en god, sydvestvendt have, der er anlagt med nemme og vedligeholdelsesfrie plæner. Hele herligheden er omgivet af træer, buske og blomsterbede, der giver et ultimativt privatliv. Bedst af alt er boligens dejlige, overdækkede terrasse, der ligger med udsigt over hele haven.

Indenfor byder boligen på et vaskebryggers i forbindelse med entreen og en god værelsesafdeling med hele tre værelser på rad og række. Alle værelser er veludstyret med garderobeskabe, mens endnu flere skabspartier præsenterer sig i den store fordelingsgang. Gangen giver ligeledes direkte udgang til husets skønne terrasse. I denne fløj er der også et indbygget redskabsskur.

Den vestlige fløj rummer boligens hyggelige samlingsrum, og det store badeværelse med bruseniche samt endnu et værelse. Her smelter stuen og det nyere køkken naturligt sammen med et overvældende lys fra de mange sydvendte vinduer mod terrassen. Pladsen er vidunderlig, så indretningsmulighederne er mange til både sofaarrangement og spiseafdeling i forlængelse af køkkenet. I det flotte køkken er der kælet for detaljerne. Her får man et stilrent design, en stor kogeø med spiseplads og eksklusive hårde hvidevarer, der bl.a. inkluderer et dobbelt køle-/fryseskab i amerikanerstil.

 

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5