Topmejsevej 1

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2405
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 136 m2
  • Grundareal: 754 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1974
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Flot moderniseret villa i attraktivt kvarter i Viborg.

Er I en børnefamilie på udkig efter nye rammer, så skal I straks sætte kurs mod Topmejsevej 1. Her flytter I nemlig til et af Viborgs fredelige villakvarterer, og fra jeres hoveddør har I få hundrede meter til både daginstitution, skole og idrætsfaciliteter, som I har adgang til via et trygt stisystem. På cykel kommer I på 5 minutter hurtigt til Viborg Storcenter med dagligvarer og kendte butikskæder. Derudover bor man kun omtrent 2 km fra Viborgs centrum. Så denne adresse er som skræddersyet til børnefamilien – og det samme kan siges om jeres nye hjem.

På denne attraktive beliggenhed venter jer en klassisk etplansvilla, som har ligget her siden 1974, men som bærer tydeligt præg af moderne og gennemgribende istandsættelser både inde og ude – førstehåndsindtrykket er derfor i top, når I drejer ind i indkørslen. Her bydes I allerførst velkommen af den store dobbelte garage, der står med samme gulstensfacade som huset, hvilket skaber en fin sammenhæng mellem bygningerne.

Herefter går turen indenfor i hjemmet, og her bliver det flotte førstehåndsindtryk bekræftet gennem hele boligen. Den pæne stil kommer allerede til udtryk i den rummelige entré, som giver jer fin plads til at tage varmt imod jeres fremtidige gæster. Her er desuden indtænkt gode opbevaringsmuligheder i de indbyggede skabe. Når I har hængt overtøjet på plads, kan I bevæge jer videre, og overalt møder I en smagfuld og gennemført lys indretning.

De 136 kvadratmeter folder sig blandt andet ud med et praktisk bryggers, et velholdt badeværelse med spabad og fire værelser, hvoraf de to er indrettet med ovenlysvinduer, der giver et lækkert lysindfald. Planløsningen fuldendes af et stilrent køkken og et stort stuemiljø, som sørger for rigelig plads til familielivet med hverdagsstunder og festlige begivenheder. Fra stuen er der udgang til den skønne udestue, der er fornemt integreret og en væsentlig del af husets rummelighed for børnefamilien. Både stuen og udestuen har dejlig store vinduespartier, så dagslyset slipper ind og samtidig inviterer på udsigt til havens grønne omgivelser.

I sommerhalvåret kan I åbne skydedøren og dermed skabe en flydende overgang til den sydvendte fliseterrasse. Herude er scenen sat for sommerdage med sol, grill og godt selskab, og I kan nyde udsyn over haven, som står lige så snorlige som jeres nye bolig.

For den travle børnefamilie kan desuden fremhæves, at huset fremstår særdeles velholdt, så hjemmet står klar til indflytning uden I behøver at gøre jer de store anstrengelser med klargøring forinden.

Kort fortalt, et dejligt hjem, hvor familielivet for alvor kan få lov at slå rødder.

Kontakt