Ulkærvej 26

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2003
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 168 m2
  • Grundareal: 475 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2006
  • Ombygget: 2012
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

Kvalitetsvilla i det attraktive Nr. Søby, med rummelighed i højsædet. Huset ligger højt placeret så I kan få udkig mod sydvest over de andre huse. Udenfor kan I opholde jer ugenert i haven, nyde børnenes leg på plænen eller nyde stilheden for jer selv på den lukkede terrasse.

Ulkærvej udgør et nyere kvarter i hyggelige Nr. Søby med små lukkede veje, som er attraktivt forbundet af stisystemer, der leder videre ind til byens midte via den smukke, åbne natur samt direkte til Nr. Søby Skole, Søby-Højslev Arena & Friluftsbad samt sportspladsen, der alt sammen blot ligger mellem 700-900 meter fra jeres nye hoveddør.

I finder altså næppe en bedre lokalitet her i det attraktive lokalsamfund, såfremt I drømmer om at bo i nærheden af dejlige, frie naturarealer i et trygt og lukket kvarter, kun et øjeblik fra børnenes skole og fritidsliv, hvilket gør jeres kommende morgener lette som en leg.

Jeres nye adresse er nærmere bestemt Ulkærvej 26, hvor en moderne og ung villa står klar til at byde jer velkommen. Huset er opført i 2006, men tilbygget i 2012, hvorefter huset står i ét lækkert og overskueligt plan med en helt fantastisk planløsning. De 168 kvadratmeter formår at skræddersy sig lige ind i hjerterne på enhver børnefamilie, der ønsker gode værelser med børne- og forældreafsnit, et par dejlige, lyse opholdsrum og en virkelig skøn have med flere terrasser med mulighed for at opholde sig i solen, helt ugenert. I kommer nemlig til at ligge højt i området, hvor der ingen indkig er til den syd/vest vendte terrasse, og derfor får I også fuld aftensol her.

Ved ankomst møder I en fin indkørsel, som leder op til en carport, og i forlængelse af carporten er der et dejligt isoleret hobbyrum, som er et fantastisk multirum, hvor fx teenagerne eller handymanden kan gøre sine udfoldelser. Endvidere er der også et fint isoleret udhus og et cykelskur.

Vi går videre ind i husets daglige indgang, hvor der er indrettet et lækkert bryggers, der tilbyder masser af skabe, samt god plads til at komme af med overtøj og mudrede gummistøvler, ligesom der er mulighed for at ordne hverdagens praktiske gøremål såsom tøjvask.

Midt i boligen åbner den store vinkelstue sig op med et fantastisk ovenlys og i det hele taget et lækkert lysindfald fra de mange vinduespartier. Her er der rigeligt med plads til både det store sofahjørne i tv afdelingen og et langbord i spiseafdelingen. Så I skal ikke bekymre jer om der er plads nok til alle gæsterne. Stuen er i åben forbindelse med det fine køkken, der toner frem i et lyst og elegant design. En af køkkenets detaljer er familiens samlingssted for enden af køkkenbordet, hvor pladsen kan bruges til at indtage maden, eller hvor børnene kan nyde godt af lektiehjælp under madlavningen. Mod vest kan I slå døren op direkte til terrassen og nyde godt af "det ekstra rum" i sommerhalvåret, som inviterer til at starte op i grillen. Fra køkkenet kan I tilgå endnu et praktisk bryggers med direkte adgang til husets entre. Huset rummer 2 store badeværelser. Det nyeste badeværelse er fra 2012 og her er der virkelig valgt materialer fra den øverste hylde. Der er fx lækkert ovenlys med automatik, bruseniche, Philippe Starck 3 badekar og Fabbian Ice Cube belysning. Slutteligt er der tre store børneværelser i den ene ende af huset og i den anden et forældresoveværelse.

Af andre gode kvaliteter kan nævnes, at der er varmegenvindingsanlæg, gulvvarme i hele huset, centralstøvsuger og nyere kondenserende gaskedel fra 2012.

I finder det hele lige her på Ulkærvej 26, tæt på naturen og hverdagen.

Kontakt