Valmuevej 1

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1209
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 170 m2
  • Grundareal: 765 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1967
  • Ombygget: 1973
  • Energimærke: D

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

RUMMELIG VILLA – PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN

Denne mulighedsrige villa ligger perfekt tilbagetrukket på en rolig villavej i Breum og til villaen hører endvidere en carport med indbygget redskabsrum. En helt lukket have omkranser desuden hjemmet, og den vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber. Den ligger helt ugenert, og samtidig gemmer den på hyggelige terrasseområder, der naturligvis vender perfekt mod både syd og vest. Særligt skal nævnes den skønne lukkede terrasse, der ligger med tilgang fra stuen, så udelivet smelter sammen med boligen på en helt særlig måde. Her vil familien uden tvivl tilbringe mange hyggestunder sammen.

Bag hoveddøren udfolder villaen sig med hele fem fine værelser, hvor I alle kan indrette jer godt. Der er ingen tvivl om, at Valmuevej 1 er en rigtig familiebolig. Her får I nemlig muligheden for at opdele boligen med en forældre- og børneafdeling, da værelserne ligger fordelt med henholdsvis 2 og 3 værelser i hver sin ende af huset.

Husets flotte badeværelse indeholder væghængt toilet, bruseniche samt et pænt lyst badmiljø. Der er også et fint gæstetoilet.

Boligens hjerte ligger i midten af det hele, og det er det store køkken alrum, hvor det funktionelle køkken skaber optimale arbejdsforhold, når aftensmaden skal laves. Der er masser af anvendelig skabsplads, og den megen bordplads gør det oplagt at tage børnene med i køkkenet. Alternativt kan de sidde og lave lektier ved spisebordet i alrummet.

Husets mest praktiske rum er uden tvivl bryggerset, der samtidig fungerer som baggang. Her er der indrettet med bordarrangement, skabe og installationer til vaskemaskine og tørretumbler, og her er der plads nok til at parkere familiemedlemmernes sko, store som små.

Vi har gemt det bedste til sidst, for stuen er det ubetingede mest afslappende rum, når familien samles og der bare skal hygges. Der er virkelig tale om en skøn stue, hvor I særligt vil lægge mærke til det skønne dagslys, der strømmer ind fra de store vinduespartier, men også at stuen indbyder til hyggelige stunder og har rigelige kvadratmeter til at huse alle dine gæster.

Fra boligen er der endvidere adgang til den fineste kælder med højt til loftet. Her er der flere gode disponible rum, der giver alle familiens medlemmer mulighed for at udfolde sig med sin egen hobby, eller blot til opbevaring.

Hvis I endnu ikke føler jer helt overbeviste, så se bare på beliggenheden i Breum. I den lille, midtjyske by er der nemlig ikke sparet på sammenholdet. Det rige foreningsliv tilbyder et væld af aktiviteter for store såvel som små, blandt andet en strikkecafé og en idrætsforening. For børnene kan beliggenheden ikke blive bedre, for de små poder får kun 150 meter til Breum Skole og lige bagved ligger også Sundsørehallen, så de sunde fritidsaktiviteter også ligger få skridt fra hoveddøren. Samtidig er byen lille nok til, at I kan gå rundt til det hele, herunder en indkøbstur i den lokale Dagli’Brugsen.

Huset opvarmes med elvarme og der er installeret 2 luft-til-luft varmepumper for energivenlig opvarmning, og samtidig er der installeret solcelleanlæg til boligen.

Velkommen på Valmuevej 1 – denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd!

Kontakt