Vester Fælled Vej 13

  • 138 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 138 m2
  • Grundareal: 693 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1954
  • Ombygget: 2014
  • Energimærke: B

Beskrivelse

Kvalitetsvilla for den kræsne, der elsker en god udsigt. Leder du efter en totalrenoveret og luksuriøs villa der er klar til indflytning, så skal du kigge med her. På Vester Fælledvej 13 i Skive får du 138 kvadratmeter med plads til hele familien og en skøn udsigt over Ådalen, hvor der er masser af muligheder for at komme ud og opleve naturen. Her kan man opleve et varieret dyreliv med blandt andet oddere og nattergale, og her er ideelle betingelser for fiskeri af havørreder. Fra hoveddøren er der få minutters gang til indkøbsmuligheder, og Aakjærskolen kan nås på kun 4 minutter på cykel.  

Villaen er gennemgribende renoveret med tag, vinduer, bad, køkken, døre, lofter, gulve, vægge og installationerer. Huset har ikke været beboet siden renoveringen, så alt fremstår flot og indbydende. Huset tager sig godt ud med sit sorte tag og hvide mure. Bag huset ligger en skøn fliseterrasse mod sydøst, hvorfra der er en smuk udsigt over Ådalen. På lune sommeraftner kan man starte grillen og nyde måltidet her, mens man betragter fuglene sejle over himlen. Haven giver mulighed for at etablere smukke bede med blomster og krydderurter, så hvis du har grønne fingre kan de her komme til sin ret.

De fleste rum er indrettet med masser af skabsplads til at gemme alt fra legetøj til rengøringsmidler væk. Fra hoveddøren åbner man op til entréen med flisegulv, og her er der adgang til husets ene badeværelse med bruseafsnit. Overfor fører en dør ind til det første af husets værelser. Sidst leder entréen ind til den store stue. Her strømmer lyset ind af de store vinduespartier, der samtidig giver dig den skønneste panoramaudsigt over Ådalen, og her er masser af muligheder for indretning med både sofagruppe og spiseafsnit. Køkkenet står med sine sorte bordplader i knivskarp kontrast til de hvide skabslåger, og med integreret ovn og emhætte indbyder det til lækker madlavning. Fra køkkenet leder en dør ud til bryggerset med vaskesøjle og vask. I stuen fører to døre ind til hvert sit værelse, det største af dem med eget badeværelse, der ligesom det første har bruseafsnit.

Her får du mulighed for at give din familie nye, lækre rammer, som I sammen kan fylde ud med minder.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5