Vester Fælled Vej 34

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1700
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 141 m2
  • Grundareal: 775 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1961
  • Energimærke: D

Beskrivelse

VELHOLDT ETPLANS VILLA MED SKØN UDSIGT TIL ÅDALEN I SKIVE

Det er uden tvivl det hele værd at lægge vejen forbi Vester Fælled Vej 34, for her kan I finde de perfekte rammer for jeres nye tilværelse. I drejer ind på den flisebelagte indkørsel og bydes med det samme velkommen hjem af den velanlagte forhave. Fra inderst til yderst fremstår huset pænt og velholdt, og her vil I straks føle jer hjemme.

I træder indenfor i en bolig, hvor de hvide vægge og de lyse gulve sørger for et godt førstehåndsindtryk og en dejlig rumfornemmelse – sidstnævnte bliver et tema gennem hele huset. Fra entréen folder de 141 kvadratmeter sig blandt andet ud med et gæstetoilet, et pænt badeværelse og tre gode værelser, hvoraf de to har indbyggede skabe, mens det tredje har loft til kip og fyldes med dagslys fra ovenlysvinduerne. Dertil kommer en skøn lys stue samt et hyggeligt spisekøkken, som ligger i forbindelse med både et praktisk bryggers og et disponibelt rum – her kan I måske udleve drømmen om et viktualierum. I køkkenet er der fin plads til, at I kan mødes over madlavningen, og I kan også indrette jer med en lille spisekrog, som lægger op til en morgenkaffe i fred og ro eller en middag for to. Når I får gæster sørger stuen for rigelig plads til de festlige begivenheder, og her kan I nyde lysindfaldet, som strømmer ind gennem de brede vinduer. Som prikken over i’et ligger huset højt i terrænet, så fra stuen har I udsyn over Ådalen så langt øjet rækker.

På husets modsatte side får I udsigt til havens fredelige oase, som inviterer jer udenfor på sol og sommer. Fra køkkenet kan I træde direkte ud på den indbydende fliseterrasse, som er delvist overdækket. I kan derfor både nyde de mange soltimer og sidde i læ, når duggen falder. Herfra er der udsigt til havens flotte træer, som blomstrer om kap, og de fine højbede vil være en herlig bonus for familiens fritidsgartner – slå jer løs med alt fra lækre grøntsager til hjemmedyrkede krydderurter.

Der er altså rig mulighed for at nyde de skønne rammer hjemme på matriklen, men der er ligeledes mange gode grunde til at bevæge sig omkring i byen. Skive står til rådighed med et stemningsfuldt byliv, hvor I finder butikker og spisesteder på stribe, og der er kun en kort cykeltur ind til centrum. Er der børn på matriklen, vil I desuden sætte pris på, at der er gåafstand til både daginstitution og skole, mens nærmeste indkøbsmuligheder i City Vest kun ligger 500 meter fra jeres hoveddør.

Velkommen til jeres nye hjem!

Kontakt