Viborgvej 198

  • 192 m2
  • 7

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 192 m2
  • Grundareal: 752 m2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1970
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velkommen til Viborgvej, et hyggeligt villakvarter midt i Højslev. Her kan I nå alt til fods eller på cykel. Nabolaget udfolder sig med en fredelig atmosfære, og placeringen gør, at I har alt, hvad I behøver inden for rækkevidde. Bare få minutter fra villaen lokker bl.a. en dagligvarebutik med friske råvarer og en velassorteret slagterbutik. Her finder I også en skole og børnehave. Endvidere ligger Søby-Højslev Arena også i nærheden. I har tilmed gode transportmuligheder med både bus og tog, som holder klar til at tage jer med på tur rundt i landet. Hvad mere kan man ønske sig?

Den klassiske murstensvilla ligger henslængt og byder velkommen med en skøn forhave, hvor bilen kan parkeres i garagen, imens den store have udfolder sig bagved huset og indbyder til børneleg og skønne stunder for hele familien. Man forestiller sig straks de lyse sommeraftener, når venner og familie samles til hyggelige grillarrangementer og nye minder skabes i de grønne omgivelser, som ligger perfekt placeret i forhold til solen.

Indenfor imponerer villaen med en pragtfuld charme og en perfekt planløsning. I kælderen er der indrettet flere disponible rum, hvor drømmen om en hjemmebiograf, hobbyrum eller teenagerens egen afdeling kan opfyldes. Imens byder husets stueplan på tre store værelser, et nydeligt gæstetoilet og et stort badeværelse med badekar. Opholdsmiljøet åbner op for to dejlige stuer, hvor et smukt lysindfald kan nydes. Køkkenet støder til og bryster sig med masser af opbevaringsløsninger og god bordplads, alt sammen opført i lyse farver.

Her nydes livet i fulde drag, det eneste der mangler, er jer!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5